oglasi
Posted: 11 April 2009 07:26 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  287
Joined  2009-03-12

Imam jedan predlog u vezi oglasa a to je da se zabrani reply na postavljen oglas bilo kome osim autoru oglasa.
Ko hoce da se cenjka, ubedjuje ili sta vec treba to da radi preko PM, mailom ili preko tel.
Mozda bi se time povecao broj postova u drugim temama, ovako imamo vrlo cesto totalno offtopic razglabanje, vredjanje i ciganisanje na oglasima.
Cak bih uveo i pravilo da autor oglasa ne sme da postavlja vise oglasa u nekom vremenskom intervalu - npr razmak izmedju dva oglasa 7 dana.

poz
M

Profile

Posted: 11 April 2009 09:30 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Forum ne dozvoljava tu rabotu, mada je Mario vec predlozio ovako nesto. Ali valjda sa novim EE to ce da bude moguce (ili ne?).

To za razmak izmedju oglasa se ne slazem.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 11 April 2009 01:56 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-05-16

mipko wrote:

... ovako imamo vrlo cesto totalno offtopic razglabanje, vredjanje i ciganisanje na oglasima.

Ja oglase ovde na pratim već tri godine, baš iz razloga koji si naveo gore. Ponekad svratim kada je neka gužva, pa se prelije i u druge konferencije (kao što je bilo kada je onaj ‘sto može d’ide u Ameriku kad ‘oće’, pa ga Toša ispljuvao) i samo se uverim u ispravnost te odluke.

Ideju podržavam u potpunosti, ako se dobro sećam, na oglasima na ES-u nije dozvoljeno odgovaranje nikome, osim onome ko je oglas postavio. Iskrano sa nadam da će EE omogućiti tako nešto (možda kroz neki plug-in).

Profile

Posted: 11 April 2009 11:06 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  287
Joined  2009-03-12

najvise me nervira ‘miniranje’ oglasa iz nekih totalno levih razloga. Nesto u stilu, shit ti je cena neces nikada prodati jer sam ja kupio po toj i toj ceni…

Profile