Spaces 4 aktivna (tj. 4 desktopa) u prvom Mail, gomila Safari prozora, utorrent, u drugom Dreamweaver CS4, Photoshop CS2 i Flash CS4, u trecem Reason i Logic i u cetvrtom gomila Finder prozora i sve radi dobro. 💋
Spaces 4 aktivna (tj. 4 desktopa) u prvom Mail, gomila Safari prozora, utorrent, u drugom Dreamweaver CS4, Photoshop CS2 i Flash CS4, u trecem Reason i Logic i u cetvrtom gomila Finder prozora i sve radi dobro. 💋
sa koliko audio a koliko midi kanala?koliko efekata?
plus posto se nalaze u racunaru vec 2x1GB moram te da izvadim i da stavim jednu od 2GB sto me izadje jos jedno 2k RSD 😊
@ mirkos
ne znam tacno, rekao bih jedno 10-tak midi kanala, bilo je par audio kanala sa semplovima, efekte i ostale dzidza bidze nisam krenuo da redjam. Ma sta god da kupis ima da ti sljaka.
plus posto se nalaze u racunaru vec 2x1GB moram te da izvadim i da stavim jednu od 2GB sto me izadje jos jedno 2k RSD 😊
Ova memorija sa linka koji si dao je 2x2GB, dakle sveukupno 4GB RAM-a. Jedna SO-DIMM pločca od 4GB je preko 170 dolara u Amerikama za 667MHz i preko 190 za 800MHz.
Sve pod uslovom da je nađeš, jer toga malo ima i još je manja potražnja za time…
Apple ne daje tačnu informaciju o tome koliko memorije se može strpati u mašinu, osim u slučaju MacPro-ova. Sve ostalo je osuđeno na pokušaje.
Ipak, otkako se Apple prešaltao na Intel-ove čpove, može se iskoristiti znanje dostupno na netu i Intel-ovom sajtu (ili sajtu bilo kog proizvođača hardware-a) i na taj načn, posredno, saznati koju količnu memorije podržava neki čpset…
Ne znam kakvom vrstom audia se bavis, ali ja sam kupio macminija intel core duo 1.66 tek kad je izasao i on vozi logic bez problema. To znaci da bi bilo koji macbook trebao to isto da radi.
Ali… ima tu gomila varijabli… kakve softvere koristis (VST/AU itd); koliko RAMa, koliki hd itd.
Preciznost bi pomogla…