Sledeći sastanak po ‘redu vožnje’ pada 14.10., ali mi se privatnom porukom javio NastyBoy sa Elite Securitya (ne znam kako mu je ovde username) koji živi u Engleskoj i došao bi na sastanak. Kako dolazi upravo 14.10. kasno popodne i uveče, ja bih da pomerimo sastanak na 21.10 kako bi i on mogao da se upozna sa nama ‘lokalcima’, ako se svi slažu.
Kako dolazi upravo 14.10. kasno popodne i uveče, ja bih da pomerimo sastanak na 21.10 kako bi i on mogao da se upozna sa nama ‘lokalcima’, ako se svi slažu.
Pa dobro, ako budu neki MotoGP trening pustiću video da snima. 😊
Mislim da je malo kasno za ovaj sastanak, mada ako se većina složi nemam ništa protiv. A i Bojan stiže iz Engleske, onda treba i neki prevoz da se organizuje, pa objašnjavanje gde je splav. Da ostavimo mi to za proleće?
Sto se prevoza tice ja imam camac,tako da bi mogao neke ljude da pokupim sa novobeogradske strane (Blok 45);inace splav se nalazi na Adi Ciganliji prekoputa Ade Medjice(ono ostrvo prekoputa Bloka 44 i 45).Naravno kolima moze da se dodje preko Ade ulaz je 200 din.:( pored Golf Kluba,pa na nasip pored splavova i tako do lokacije 126.
Pod uslovom da bude lepo vreme naravno.
Za sada u Ozonu, osim ako većina ne odluč drugačje. Mada, s obzirom da si najavio dolazak jednog ‘cargo’ Renoa 4 sa Mac Pro mašinom u njemu, i ja mislim da je bolje u Ozonu.