Zamenio bih dva svoja Cinema displeja (akrilni i aluminijumski, oba od po 20’) za jedan Apple Cinema Display 23’ - glava za glavu, što kažu. Ako ima zainteresovanih, razmišljanje je sledeće: rad na dva monitora je savršen! Ali… iskrivih glavu, jer uglavnom gledam u jedan od njih. Pretpostavljam da će ovo biti interesantnije trgovcima nego krajnjim korisnicima ovih monitora, jer je lakše, pretpostavljam, prodati dva manja monitra nego jedan veći (i ne baš jeftin). Akrilni je priključen direktno u ADC port na G5, nema adapter, nema kutiju, nema ništa, al radi 😊 a aluminijumski sam kupio nov, a istorija mu je sledeća: pre nekoliko meseci mu je zamenjen Logic Board jer je isti crkao (mojom krivicom); zatim sam kupio isti takav monitor kome je bio neispravan panel, te iz njega presadio pomenutu ploču u svoj monitor, koji je sad opet sjajan i uglancan na mom stolu. Dakle, aluminijumski dolazi u svojoj kutiji a uz njega dajem i onaj drugi, zlu ne trebalo. Eto…
Konatkt ovde,
na mejl (.(JavaScript must be enabled to view this email address), .(JavaScript must be enabled to view this email address))
ili na telefon: 065-635-99-33
[img size=499]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/sineme.jpg[/img]