Nekoliko pitanja
Posted: 07 June 2009 06:33 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2009-06-07

Nov sam u mac svetu, pa mi je potrebna pomoc, evo nekoliko pitanja:

1. Zasto .pls fajlovi nece da rade u iTunes? Konkretno pls fajlovi sa TDI sajta za live stream…
2. Neko je vec ovde kacio srpsku ikonu za keyboard layout ali nikako da je nadjem, ako neko slucajno ima nek je podeli sa mnom 😊
3. Skinuo sam plugin za n82 za isync ali i dalje prijavljuje da ne podrzava moj uredjaj…

Pozdrav
😊

Profile

Posted: 07 June 2009 06:40 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Dobrodošao!

1.
2.
3. Jesi ga instalirao?

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 07 June 2009 06:57 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Joined  2009-06-07

Hvala 😉

Naravno da sam instalirao.

Profile

Posted: 07 June 2009 07:16 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  318
Joined  2009-03-04

Za dvojku, kad odeš u system preferences pa na internacional imaš pod tabom Input menu da čekiraš srpsku tastaturu, ka čekiraš imaš pri dnu show input menu n menu bar. Posle čekiranja toga trebalo bi da se pojavi ikonica sa trenutnim keyboard layout-ima (koje si čekirao) gore kod sata… Nadam se da si to tražio.

A za prvu stvar, pa iTunes nije običan player pa se može desiti da on to uopšte ne može, on može da pušta sa neta, ali to što ima u svojoj biblioteci.

Samo guglaj, imaš gomilu free player-a za Mac koji to rade… Pozdrav

Signature 

Make a system even a moron can use

Profile

Posted: 07 June 2009 07:40 PM   [ # 4 ]
Newbie
Rank
Joined  2009-06-07

To znam.
Ja sam trazio srpsku zastavu, jer ja imam ponudjenu zastavu jugoslavije (mislim ne smeta mi uopste, ali eto…) :laugh:

Pa ubaci on pls fajl i kad krene da se konektuje to traje i nikako da se konektuje (takodje sam probao ubaciti samo adresu stream-a ali i dalje se samo konektuje); vlc otvara sasvim normalno ali ja bih to u iTunesu.

Profile

Posted: 07 June 2009 09:33 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Taj fajl bi trebao da radi ali najverovatnije ce biti da su nesto oni sa TDI radia zeznuli li nisu napravili ili tako nesto, jedino da okacis fajl pa da ga mi probamo da vidimo da te ne zeza nesto iTunes.

Za zastavu je bila akcija koje jos traje ili je zavrsena /ne znam/, trebalo je da se posalje nesto apple-u preko nekog iz Hrvatske ili Slovenije to je cini mi se madamov radio.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 07 June 2009 09:55 PM   [ # 6 ]
Newbie
Rank
Joined  2009-06-07

Kao sto rekoh 😊 radi na vlc, dok na itunes nista…

Evo fajla:
http://streaming.tdiradio.com:9999/listen.pls

Hvala svima 😉

Profile

‹‹ Leopard za desctop      wd ikona ››