Kao što se već izjasnih - meni nije dovoljno zanimljiv za prelazak sa 3G na 3GS.
iPhone OS 3.0 donosi neke fine stvarčce, no, će k’o pošten građanin da sačekam da bude lepo, lako i pouzdano Jailbreakovan pa da pređem 😊
Videh negde u toku keynota juče sliku svih operatera na koji će furati novi iPhone, a među njima i logo Telenora, pa me interesuje da li možemo očekivati neke promene kod nas ili smo i dalje zapostavljeni?
Takođe se mogu videti i fotke sa nazivima zemalja i datumima puštanja u promet.
Između ostalih, tu su: Salvador, Gvatemala, Bocvana, Centralnoafrička republika, Gvineja, Honduras, Obala slonovače, Panama, Saudijska Arabija i Senegal ali SR-BI-JE! nema.
Čisto da ne bude zabune gde nam je mesto.
EDIT: Ispravka, pogrešno sam pročtao naziv zemlje (Niger -> Nigerija).
Koliko je meni poznato, Telenor ima u ponudi iPhone, samo ne za nashu zemlju…Sve zavisi od njih, sto se ostalih operatera tiche, nisu ni vredni pomena…
Koliko ja znam postoji bolja opcija zvana Macola jos kada bi se neke rate i krediti tu iskombinovali bog bi nas sve video…..eto ideje…a ovako dati 800evra na ruke nekako uvek ima nesto sprece….jbg
Koliko ja znam postoji bolja opcija zvana Macola jos kada bi se neke rate i krediti tu iskombinovali bog bi nas sve video…..eto ideje…a ovako dati 800evra na ruke nekako uvek ima nesto sprece….jbg
Ma da 800e…to možda kod nekog prolazi, ali pre ču otići u USA ili Italiju lično da ga donesem nego ovde da me šišaju!
Ovo je sve lepo ali su mogli barem malo da ga izmene ‘moje misljenje’ jer sto bih tek tako kupovao isti telefon, sem naravno sto je brzi,...al dobro 😉
Nego izasao je ovaj kompas sto omogucava rad za GPS - e to je vec zanimljivo 😊
Malo je glupo, možda i malo više, uzimati kredit za telefon… Ako se tako krene, uskoro ćemo onda uzimati kredit i za košulju, trenerku i tenisice, ...
Realno, ne vjerujem da on njih košta ni 500 dolara, više negdje oko 300. Da su ga dali po 350 u free prodaji - svi bi ga imali, a ostali bi mogli samo da zamru. Pod ostalima mislim na ostale proizvođače mobilnih telefona.
Zarađivali bi lovu na servisima i ugovorima sa provajderima, te AppStore-om… Jedini uslov za provajdere postaviti da se ispune tehnički preduslovi, ništa više. Bez ugovora, kod svih operatera…