ja ceo dan pokusavam da posaljem mms i nikako nece a sve sam podesio po uputstvu vise puta restartovao telefon , krene da salje i dodje pred kraj i izbaci uzvicnik i kaze try again. i tako stalno jel zna neko gde ga koci ? 😊
Meni je to uradio prilikom prvog slanja, ali samo zato što je prijem signala bio loš. Kad sam ponovio, prošlo je ok. Jesi probao da otvoriš neki sajt na iPhoneu, da vidiš da li ti GPRS barem radi?
ne radi mi ni gprs a popunio sam onako kako si postavio podesavanja pokusavao sam cak i da gasim 3g pa da probam na edge i opet na 3g i nikako nece da se podesi
Ponudiće vam instalaciju profila, vi prihvatite i to je to.
U Preferences -> Network ćete dobiti opciju Internet Tethering, koju tu i uključujete.
Edit: Hvala Toši na linku do BenM.at sajta 😊 Poslao sam autoru sajta gornje fajlove, pa će se verovatno isti naći uskoro i na njegovom sajtu 😊<br><br>Post edited by: Mario, at: 2009/06/18 19:30
E, fala za ovo, karma od mene. 😊
Možeš li ukratko da objasniš u čemu je kvaka? Kako ovo čudo otključava tethering i zašto je nemoguće celu stvar odraditi ručno?
Vidim da su mi se pojavila i podešavanja za visual voicemail.
I mislim da postoji greška u konfig fajlu za telenor, pošto pogrešno podesi MMS.
U Preferences -> Network ćete dobiti opciju Internet Tethering, koju tu i uključujete.
Edit: Hvala Toši na linku do BenM.at sajta 😊 Poslao sam autoru sajta gornje fajlove, pa će se verovatno isti naći uskoro i na njegovom sajtu 😊<br><br>Post edited by: Mario, at: 2009/06/18 19:30
Možeš li ukratko da objasniš u čemu je kvaka? Kako ovo čudo otključava tethering i zašto je nemoguće celu stvar odraditi ručno?
I mislim da postoji greška u konfig fajlu za telenor, pošto pogrešno podesi MMS.<br><br>Post edited by: ivicam, at: 2009/06/19 03:07
Ova podešavanja setuju samo GPRS i visual voice mail…ne bi trebalo da se mešaju sa MMS-om 😊 Šta konkretno promeni?
Anyway, radi se o običnom konfiguracionom fajlu koji se može napraviti pomoću iPhone Configuration Utilityja (evo upravo vidim da je danas malopre izašla nova verzija, koja verovatno donosi više opcija..možda i MMS podešavanja, videću sutra) i još se jedino između šifre i korsničkog ubace 2 linije kôda, koje otključavaju tethering.
Па добро за Црну Гору,није баш и да ноје потребно,пошто су сад увели нека слова
щ, з са кукицом, и дз
не може се објаснити лепо текстом,али,схватате...
Ја сам полу Црногорац,и искрено,то ми је дебилно,а верујем и већини оданде...
али шта ћеш...
Evo, do sada sam primetio da CallerID Fix za 2.2 radi savrseno, to mi je bilo i vise nego bitno. Sve ostalo mi je svejedno samo da se vise ne cimam da stalno unosim brojeve sa +381 prefiksom 😊
Od ranih jutarnjih casova (5, 5.30) vozimo novi OS…
Mozda bi bilo pametno odraditi novu temu koja je vezana samo za OS, jer sve o novom sistemu pisemo u temi koja je napravljena samo za iPhone 3gs…