5.1 SB Live!
Posted: 23 October 2006 12:55 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  42
Joined  2006-08-20

Još od svojih PC dana posedujem USB Creative Sound Blaster Live!, ali Creative se nije setio da ga uradi drajvere za OS X :pinch: . A prosto mi bude žao da sad palim grešni Windoze ne bih li pustio neki koncert i ‘tripovao publiku iza leđa’ .:dry:
Da li je neko od vas imao sličan problem?

Signature 

Don\"t set your mind to one side!

Profile

Posted: 24 October 2006 09:31 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

Još od svojih PC dana posedujem USB Creative Sound Blaster Live!, ali Creative se nije setio da ga uradi drajvere za OS X :pinch: . A prosto mi bude žao da sad palim grešni Windoze ne bih li pustio neki koncert i ‘tripovao publiku iza leđa’ .:dry:
Da li je neko od vas imao sličan problem?

Padam u kondradikciju sam sebi jer npr. ne želim da kupujem neku konzolu za igranje već hoću da se pošteno igram na Macu. Al sa druge strane, ne vidim korist ni lepotu u slušanju muzike sa kompa (pogotovo mp3-a u 128) već preferiram Hi-Fi komponente pa makar me koštale kao jedan novi Mac (uh, kao što i jesu :whistle: ).

Uostalom, danas se za neverovatno male pare može kupiti pravi 5.1 sistem po svačjem ukusu.

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile