E sad malo objektivnog komentarisanja 😊
Ja sam poceo na Hackintosh-u. I sve radi i to radi skroooz ok. I netreba ti nikakav EFIX i za**bancije. Sve radi… I sve radi… I onda dodje novi hardver koji bi ti da koristis ili izadje update OSX-a. E tu se onda polomis i izgubis silno vreme da budzis i nikad nisi siguran da ce ti sve opcije biti full… U medjuvremenu dosta naucis o OSX-u i skontas kako je to jedan vrlo, vrlo lep i neopterecujuci OS. Onda zbudzis i ortacima po Hackintosh opet se je**vajuci sa kext-ovima i prepravkama po sistemu… Onda skontas da trosis mesto na HD-u bezveze na Windows koji ti sluzi jedino za e-banking (vise ni za to 😊 ). Slucajno natrcis na PowerBook G4 1.5GHz i omrznes svog starog HP-a na 1.4… Shvatis da je ovaj Mac laptop duplo stariji, i da su sve komponente u njemu originalne, a na HP ti crkla mrezna, pa grafika i na kraju monitor… Shvatis i da ovaj malisa na 12’ mnoogo bolje radi od stare masine na kojoj je windows. Poklonis tati HP i jedan CRT monitor i budes srecan zbog toga… Al i dalje se je**vash sa kextovima na hackintoshu, a onda shvatish da Mario ima jeftine Mac Pro-ove i kupis jedan od njega. E tek onda shvatis da za te pare ne moze nista, ama bas nista iz PC sveta da bude tako kvalitetno i da tako radi pa se ozaris svaki put kad neko spomene Mac ili OSX… Na kraju shvatis da ti PC stoji bezveze i prodajes ga sa sve Windowsom i OSX-om… Eto to je surova realnost. Moze OSX na PC al nije to to - radi al trazi redovan servis na svakih 10km i zamenu brisaca pri svakom sipanju goriva. Prodaji PC i dodaj jos malo i kupi nesto polovno za pocetak! Moj savet… Ajd u zdravlje…
btw ako neko oce da kupi PC nek se javi 😊
Post edited by: slox1234, at: 2009/07/01 20:53