voyager wrote:
Jel dovoljan samo klik na zeljenu ocenu..jer mi to ne radi. Vidim samo da su prva dva članka ocenjena, a ostali ništa, pa reko da probam, kad ono ne reaguje 😊 Opera 9.02.
Mislim da moraš da otvoriš vest (članak); pa tek onda dobiješ dugmence za glasanje. Što će reći, ne može sa homepagea.
Nego, možeš li da smanjiš, ili čak u potpunosti ukolniš limit od 6h na ocenjivanje korisnika (karma)? Sinoć sam tebe prvog klepio jednim thumb upom, pa hteo i Milketa, zbog Springyja, ali vidim to obaveštenje..a posle nikako da naletim na neki njegov post 😊
Pogledaću može li, ne znam napamet.
joj..forum je baš naporan za pratiti.
Nije li postojalo neko drugo resoftversko rešenje? Bilo bi lepo imati praćenje celog podforuma putem maila.
Teoretski, može i neki drugi forum, ali smo se u startu opredelili za ovaj zbog integracije sa Mambom. Za ovo sa mailom moram da pitam Ribu (Tomislav Ribičć, jedan od autora Simpleboarda i njegove modifikovane verzije na Jabučnjaku); možda imaju neki build gde to može ili ja ne umem da namestim. Nego, imaš RSS feed, sa njim se provereno pojavljuju i novi topici.