U pravu si dj ne može da se ukuca što nije toliko strašno, jednostavno nisu potpuno uradili lokalizaciju. Ali seti se kako je bilo sa prvom generacijom iPhone-a! Imao si samo par jezika i to je sve. Koliko su do sada stigli ja sam sasvim zadovoljan, pa bio sam i od prve verizije software-a, tada kada je malo šta moglo da se uradi u odnosu na sada. Možda previše očekujemo pa se onda razočaramo…ne znam.
Ono što je sigurno je da im se može skinuti kapa za ono što su napravili u svakom pogledu.
Mislim da će i lokalizacija biti vrlo brzo zavšena u potpunosti.
Moći će sledeći da se JB-uje, ali pod uslovom da se ostane na sadašnjem Baseband-u. Svaki sledeći BB zatvara rupe koje miš koristi, ali je zato FW toga oslobođen bar za sada. Igra mačke i miša se nikada ne prekida što nam u ovom slučaju i više nego odgovara.
Ne znam što si toliko protiv toga, ja jednostavno ne znam sada kada svašta radim sa njim kako bi radio bez JB-a. Postoji dosta, maltene, neophodnih stvari koje nisu dostupne ako se ne JB-uje, a šteta je ne iskoristiti ih kad već možeš. Recimo baš to što tebi treba:)