A što pobogu recenziju SMS programa u temu programa za navigaciju? 😊
Evo upravo sam instalirao free-trial i utisci su sledeci:
1. Ponekad moram da 2-3 puta kliknem na ikonicu da bih usao u program, krene da se dize i onda pukne
Da, i meni se to juče desilo, ali od kako sam ubacio onaj plist sa iphoneitalia, nisam primetio da krešira. Doduše, nisam se nešto porukao.
2. Quick reply je ok ali me smara sto kad dobijem poruku a telefon mi je zakljucan moram da ga otkljucam da bih usao i odgovorio. I dalje je to brze nego da ulazis u program ali… Vise bih volio da postoji mogucnost da odgovoris na sms bez otkljucavanja telefona, npr da kad dobijes poruku preko nje bude slajder koji kad prevuces dobijes mogucnost da odgovoris, da ne bi telefon sam pisao poruke ako ti se nalazi u dzepu a ti ne cujes da je stigle.
Ovo što si napisao je kontradiktorno :) Smeta ti što je zaključan, ali bi voleo da ima slajder da telefon ne piše sam :)
3. Graficki samjliji me ne odusevljavaju jer onaj sa druge strane u svom sms nece njega videti kao sto ga ja vidim (osim ako nema na tom telefonu biteSMS); a i vise sam fan klasicnih smajlija, i da nekoko su mi ruzni, da su oni kao sa Skypa to bi bilo super.
Ovo sam čuo i juče na ES-u u temi o nekoj Nokiji. Nisam ja tinejdžer kome je važno da sagovornik na MSN-u dobije nekog budjavog leptira koji leptira ili glavatog smajlija koji se smeje. Poenta smajlija kod programa koji ih ubacuju na ovaj načn je u stilizaciji prikaza, ništa više.
4. Signatures je ok stvar. Mada ako saljes neko drugu koga znas 100 godina onda je ne potrebna.
Da, ni meni nije potrebna ta opcija, ali nekome može recimo poslužiti ne kao potpis, već kao poruka sa predefinisanim celim odgovorom :)
5. Za Privacy sam mislio da mogu da sakrijem svoj broj, tako da kad nekom posaljem poruku on ne vidi moj broj, sto mi je izuzetno kul (i ako neko zna kako ovo da uradim neka kaze obavezno!) ali to biteSMS nema :(
Jesu ti očekivanja :) Možeš to dobiti koristeći neki VoIP servis (ja koristim VoIPBuster i ActionVoIP); sa kojih za 3 centa šalješ poruku. Doduše, opet će ti trebati net za pristup sajtu, a tu je za iPhone i jedno programče koje ti omogućava da ga konfigurišeš tako da šalje sa nekog od mnogobrojnih VoIP servisa.
6. Message Timestamp, nesto slicno tome imam i Messages.app stim sto ima samo vreme citave konverzacije dok za pojedinacne poruke nema. Iskreno meni ne treba, nekom mozda da.
Kod osnove aplikacije se to vreme udara svake prestupne, pa je vise beskorisno, neko korisno :)
8. Control Auto-Correction je isto izuzetno ekstra stvar!!
Što je ovo posebno zanimljiva opcija? :) Možeš je isključti i u sistemskim podešavanjima i preko SBSettingsa :)
9. Carrier SMS Plan, kao sto program kaze ovo je samo USA-Only tako da nije fino procitao moje stanje besplatnih poruka od provajdera, jer sam na post-paid-u. :(
Da, ali možeš definisati broj besplatnih poruka i namestiti kada da se broj anulira, tako da ti program broji od tada poruke :)
10. Koliko mi je karaktera ostalo u prouci meni iskreno ne znaci mnogo jer sve poruke su mi otprilike 3 reci maksimalno, tako da nikad ne predjem limit
Pa dobro, očgledno nisi porukdžija. A taj brojač je i više nego koristan kad si u roumingu, pa kad plaćaš ili 30 ili 60 din, sve zbog jedne tačke više :D
Generalno program je ok, svidja mi se roza ikonica, kad mi ne bi pucao i kad bi se broj mogao sakriti kupio bih ga.
Mislim da si ti pogrešna mušterija za ovaj program :)