Prijavljujem se sa ćerom. Ponećemo neko pićence, a ako treba i još po nešto, prema dogovoru. Na Adi sam svakog dana zbog posla, tu mi je jedno od pet gradilišta koja su mi aktivna. Ako bude zainteresovanih, možemo da se prebacimo do špica Ade pa da vas uvedem na gradilište. Trenutno se radi fundiranje pilona (200m visine) za most preko reke Save, veoma impresivno, a prilika da se ovakvo nešto vidi uživo pruža se jednom u životu, pogotovo kod nas. Kako se dogovorimo, nije problem.
Ja dovodim novog clana, naime, mladji brat je konacno skupio novac za lap, pa cemo se nakon kupovine videti dole, nazvacu pedju radi orijentacije, posto mi ionako dolazimo na tu stranu zbog kompa. Vidimo se sutra 😊
Meni su kola na popravci… ako nije problem, mozda bih se ja privalio
Cuo sam se sa pedjom, on nas ocekuje od 12, a moze i ranije.
Bukirano jedno mesto u Hyundaiju za tebe. Ostaju još dva, pošto je Petar rešio da ide, ubedio sam ga ovim što nam Miša najavio obilazak gradilišta (sada smo u Majstor Bob fazonu B) ).
Radmila ?ermanović? Da, ona mi je u ekipi konsultanta, sjajan lik, jako draga i vredna. Super je ali jedva pređe na Leoparda, dužan sam joj par instalacija pa dobro me podseti.
Zna li se od koliko sati je to sutra? Treba li štogod dokupiti, doneti?