Skoro sam obrisao account jer sam provalio da scrobble zapravo uopšte ne radi, tj. prijavljivao mi je stvari koje sam slušao pre nedelju-dve dana a i to samo sporadično. Probaću ponovo da vidim da li će nešto da se zapati. Nalog neka stoji, ‘leba ne jede.
Sa čme scrobbluješ?
GimmeSomeTune već nekoliko meseci ne skrobluje kako treba, tako da ga zaobiđi do nekog narednog izdanja (ukoliko ga koristiš, that is).
Ona njihova oficijelna aplikacija radi kako treba (surprise, surprise) i CoverSutra radi normalno.
Ako te Last.fm.app zeza, promeni password na account-u pa vidi kako ide (imali su neki bug krajem prošle/početkom ove godine koji se rešavao ovime… krajnje imbecilno)
Samo sam Last.fm klijent koristio, nisam znao za tu foru sa passwordom.
Tako negde sam i obrisao nalog, oko nove godine. Pisao, pitao, niko ništa da odgovori. Šteta, baš se lepa bibliotekica nakupila. Nema veze, vraćam se kao ‘tica Feniks, valjda će ovaj put biti bolje.
Za GST nisam ni znao da može i za scrobbling da posluži :blink:
Ovaj klijenAt non-stop puca od kada su ga apdejtovali na aktuelnu verziju.
Ova nova verzija je pucala 5/10 na 10.5.7 ali otkad sam i sistem apdejtovao na osmicu puca 10/10. Jednostavno trsava na gašenju, isključ se i iskoč onaj report klijent i tako svaki bogovetni put.
Njihov zvanični klijent? Kod mene je 10.5.8 updejtovan do kraja, tj. apliciran i onaj security updejt od pre neki dan, Last.fm klijent mi nikada nije puka0 (piše da je verzija 1.5.4.24670).
Njihov zvanični klijent? Kod mene je 10.5.8 updejtovan do kraja, tj. apliciran i onaj security updejt od pre neki dan, Last.fm klijent mi nikada nije puka0 (piše da je verzija 1.5.4.24670).
Jes, zvaničan, isto 1.5.4.24670. Evo slike od pre par minuta.
Kao što se vidi, nije u stanju ni da pošalje crash info.
Dachaz wrote:
S obzirom da su ovi paceri počeli da naplaćuju radio, je l’ ima neke svrhe od oficijelnog klijenta, a bez pretplate?
GST je bio moj favorit dok nije počeo da zabada sa skrobolovanjem kad mu dune.
Sad koristim CoverSutra i ako izuzmem što mi ne dostaje Lyrics HUD, zadovoljan sam.