Meni je recimo potrebna ta ezotericna profesionalna funkcija da film krene cim ga dvokliknem. QT X nije dovoljno pro za takvu jednu nevidjenu foru. (*kamiondzijska psovka ide ovde)
jel ima neko ideju mozda bio mi je zakacen lcd tv na imac i sve je radilo normalno juce instalirao snow leopard i nece da mi detectuje lcd tv. na tv-u pise no signal a imac ne uradi nista kad idem na detect displays. probao sam razne opcije al mi ne ide da ga uparim :(
e, ovako, posto sam imao nekih sitnih stucanja u radu na SLu ja uzmem i uradim novu instalaciju pracenu formatiranjem particije pa povucem nazad sve sa Migration Assistantom iz BackUp-a. Od sinoc do sada ga isprobavam i mogu reci da je dosta bolje. Nema nikakvih seckanja a i nije mi vise opterecen CPU prilikom TimeMachine back up-a, sada kad radi back up CPU je na 5-6%.
Moze li neko da objasni zato to ima veze? Zar nije apsolutno ista stvar da li ce raditi upgrade ili clean pa da povece sve u Library natrag?
Jedina razlika je u tome sto sam sinoc prosao sve programe sa CleanMyMac i poskidao suvisne jezike iz programa i ostavio samo Intel fajlove.
Zašto QT X ne pušta MIDI, nego je za to neophodna sedmica?
To je jos jedna od nedodirljivih pro fora
Eee, al’ zato sad mogu bez QT Proa da snimim film 😊 Verujem da je većini nas ovde to ipak korisnije (veći napredak) od puštanja MIDI-ja 😊 Problem je što je prisutan trend pojednostavljivanja stvari, u koome ispaštaju uvek neki pro korisnici 😊
Ja sam danas bio u 4 radnje - u 2 su ga imali (video svojim očma) po ceni 3.390 dinara - ništa čekanje plati i nosi. U dve ga nisu imali sa pričom nedelju dana - dve…
Meni je recimo potrebna ta ezotericna profesionalna funkcija da film krene cim ga dvokliknem. QT X nije dovoljno pro za takvu jednu nevidjenu foru. (*kamiondzijska psovka ide ovde)