‘stisni gumb ...’
pa kad kazes tako nesto odmah se zna iz koje si zemlje/regiona.
a sad malo off-topic, al’ kad pomenu gumb ...
za one sa pamcenjem - ‘Mirko tipka na radirko’ - ili u prevodu ‘gle Pericu kuca na gumicu’.
LOL, lepo je videti to. A ne ko Yahoo kome sam poslao obaveštenje da se Novi Sad nalazi u nekoj levoj vremenskoj zoni, pa je u odnosu na Beograd uvek kontra doba dana 😊 I nikako da to poprave :D
3- and 4-finger gestures for older multi-touch trackpads
Extending the olive branch to users of older-generation MacBooks and MacBook Pros that did not have four-finger and three-finger trackpad gestures, Snow Leopard brings this feature to those MacBooks, provided you have a supported model.
jel ima neko da je na MacBook-a stavio Snow i da ovo sljaka?
Ono sto me najviše oduševljava na meku je što mi se veoma često desi da pomislim ‘bilo bi strava da to i to radi tako i tako’, i uradim tako kako mislim, i to se stvarno i dogodi…
click na neki rezultat u spotlightu otvara taj fajl u finderu
genijalno
Ono sto me najviše oduševljava na meku je što mi se veoma često desi da pomislim ‘bilo bi strava da to i to radi tako i tako’, i uradim tako kako mislim, i to se stvarno i dogodi…
genijalno
Ja sam oduvek iz spotlight-a, itunesa itd preko +R dolazio u finderu do tog fajla 😊
Sto ti kazes,gde god mi bilo logicno, probao, ono tako i radi 😊
Sto se shifta i mrdalica tiche, to tako radi od kad je dock izmisljen, dakle, od prve koomercijalne verzije iksa. Dobro je pogledati prezentacije apple-a od kad je nastao…svasta se moze videti tu 😊
genijalno
Ha, ha, ne mogu da verujem - istom logikom još prvog dana probam Cmd Return i ‘ladno radi! :D
All great minds think alike.
Ali ovo cika_kostino je još brže. Evo tebi cika_kosta jedna karma.
Au, hvala na infou. Instalirao sam ga na eksterni disk ali nisam stigao da ga isprobam. Lele…
Uzgred, John Nack, Photoshop PM je postavio Snow Leopard kategoriju na svom blogu. Tu se mogu pratiti priče o kompatibilnosti i sl. SL sa PS i uopšte Adobe programima.