Jel neko imao problema da mu na 3.0 softveru posivi Wi-Fi i da nema boga da ga upali ? Probao sam restore network settings, al isto. Rekose mi da ima neka fora al’ ja je ne znam, pa ako dobri ljudi znaju… 😊))
Nije mi se deshavalo ali kapiram da se radi o mrezi koju iPhone hvata ali ne moze da se konektuje na nju zbog nekog security moda ili necheg treceg. Ako ti radi na ostalim WiFi mrezama verovatno je to.
Ja koristim redsn0w i to 0.7.2 i 0.8 verziju, nekad hoce jedna nekad druga, posle toga ultrasn0w u Cydia da otkljuca telefon i to je to. Imas na YT gomilu tutorijala od pocetka do kraja procesa.
Kako to mislis? Ne bekapujem je uopste, ako imam neke aplikacije koje sam preko nje instalirao npr. BossPrefs ili Winterboard instaliram ponovo a Purchases tj. ostale aplikacije bekapujem u iTunes-u.
Ima jedna aplikacija koja bi trebala da pravi Backup Cydia-e (instaliranih aplikacija sa Cydia-e) zove se AptBackup. Ja sam je instalirao baš iz tog razloga, da ne moram svaki put kad radim Restore ili Upgrade instaliram sve aplikacije ponovo.
Nisam je probao da li radi, ali trebalo bi. Valjda 😊