< 1 2 3 > 
2 of 3
Logitech G9 se oziveti mora
Posted: 04 September 2009 01:37 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Ustvari se sve svodi na to da su žene problem 😛

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 04 September 2009 02:20 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

pa opste poznato je da zene ne mogu da smisle miseve, a neke to prosiruju i na ove miseve sto se vuku po stolu 😉
u krajnjoj instanci je sve stvar licnog ukusa, i ne vidim potrebu da se nesto napada ako se nekome ne svidja. ja znam cak jednu osobu kojoj se onaj hokej pak mis od iMac G3 svidja, ali postujem, iako se meni (a vidim i vecini) ne svidja.
ni Apple nije imun na propuste ili promasaje, ali je sve u svemu ipak bio za 3 koplja ispred drugih u spoju ergonomije i estetike.

Profile

Posted: 04 September 2009 02:43 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

Meni se isto sviđa. Lepo radi makar sam imao mali problem sa kuglicom koji je rešen bez većih zahvata. Proradila sama kao što sam opisao na drugom mestu.
Bilo bi bolje da sam uzeo sa repom zbog baterija.
Nekom se sviđa nekom ne.
Ali ono sa drvenim
😠

Profile

Posted: 04 September 2009 03:25 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Andrej wrote:

Ustvari se sve svodi na to da su žene problem 😛

:laugh: :laugh: :laugh:
Word!

Profile

Posted: 04 September 2009 03:38 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

testera wrote:

Znaci, da ti Jobs ponudi drvenog misa ti bi bio najsrecniji covek i sam bi sebi ponavljao u bradu: ‘Pa ovo je nesto najbolje sto sam u zivotu drzao u ruci.’
Kako covek lako pada pod Jobsovu shapu, pa to ti je.

Dragi gospodine Jobs, prosle su 2 godine od predstavljanja aluminijumske tastature.
Jos uvek ocekujemo aluminijumskog misa.

Ili nam mozda spremate mulitouch Macove, pa mislite da vreme tastatura i miseva polako prolazi

Cekam brzi odgovor,

Srdacan pozdrav iz suncane Srbije

Post edited by: Pedja, at: 2009/09/04 15:39

Profile

Posted: 04 September 2009 03:41 PM   [ # 21 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  10
Joined  2009-05-25

madamov wrote:

testera wrote:

Andrej, ti si samo jedan Apple fan i nisi relevantan da pricas o najgorem djubretu koje je Apple izbacio. Moja supruga hoce da ga baci kroz prozor koliko je dobar. Znaci, da ti Jobs ponudi drvenog misa ti bi bio najsrecniji covek i sam bi sebi ponavljao u bradu: ‘Pa ovo je nesto najbolje sto sam u zivotu drzao u ruci.’

Pored paušalne ocene da je neko fanboy, šta tvoja supruga navodi kao razlog za bacanje kroz prozor? Mislim, mogu ja da kažem da si ti Apple hater i bubuljičavi klinac Linuxaš zato što moja supruga kaže je Jobs u stvari Isus koji je ponovo došao na zemlju, a ti loše govoriš o njemu, ali tu nema nijednog argumenta za tu tvrdnju.

Evo i ja sam fanboy, ne bih ga bacio kroz prozor, ali sam bar naveo mane koje me nerviraju.

A da je najgore đubre koje je Apple izbacio, nije, eto ti ga hokej pak miš, ima tu još kandidata.<br><br>Post edited by: madamov, at: 2009/09/04 12:26

Prvi put kada ga je uzela i posle 3 minuta je rekla, sta je bre ovo, kao tromi medved(stvarno imas osecaj kao da ispred sebe guras medveda, a ne minijaturnu plastiku). Izmaltretirala je podesavanja za misa i na kraju opet isto. Onda, zaglupljuje ako ga ostavis i nista ne radis na Macu pola sata, znaci posle toga mora da se iskljuci i ukljuci ponovo da bi proradio. Konstantno podizanje misa od stola dok radis, gde bre to ima? Pa nisam video to samo kod moje supruge, nego kod skoro svih likova koje znam, a da imaju Maca. Cak i ovi prodavci iz IStyle to rade. Krene sa misem da pomeri strelicu po ekranu i posle 2-3 sekunde podigne misa i vrati ga na pocetnu tacku na podlozi i opet tako u krug. Gde jos ima da jedan mis Wirreless potrosi tako brzo 2 baterije?

Nisam Apple hejter, ali covece, gledaj malo realno stvari. Misevi su im po meni totalni promasaj i zreli za redizajn. Za ostale Apple stvarcice nemam zamerke.

Profile

Posted: 04 September 2009 04:34 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-12-10

ma meni licno se onaj bezicni mis ne svidja, mozda sam staromodan, ali mi nekako neprirodno da misko nema rep 😉

jedno pitanje - sta mislite o onom ‘Apple M5769 Pro Mouse White Optical USB’ - jel ima neko iskustva sa njim i kako se pokazao?
sorry za off topic

Post edited by: cvrcak, at: 2009/09/04 16:38

Profile

Posted: 04 September 2009 04:40 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-12-10

mislio sam na ovaj

Profile

Posted: 04 September 2009 04:40 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  125
Joined  2008-06-06

Bash smo pali u flame za bezveze 😊

Takodje mislim da je vreme da Apple napravi neki ozbiljan redizajn mish-a. Chudno je da firma koja toliko polaze na humanizaciju odnosa choveka i kompjutera (telefona, playera, whatever) zapostavlja razvoj dve od tri najbitnije komponente kompjutera (IMHO):
1. Monitor
2. Mis
3. Fotelja/stolica

Fotelje ne prave, mada bih vishe od svih update-a telefona, megabajta, gigabajta voleo da naprave Apple stolicu! Aeron (Herman Miller) bi pukao momentalno. Prodavala bi se kao charape, bez obzira na cenu koja bi (naravno) bila sky-rocket! Ovo bih mogli da napravimo kao neki drugi topic. 😊

Sto se tiche monitora, razvoj je fokusiran samo na laptop-ove, i mislim da je krajnje vreme da izadju nove Cinema-e. Ipak, nesto mi se chini da ce se to uskoro dogoditi. Krajnje je vreme… Mozda se cheka OLED? Ili nesto josh ‘masnije’.

I josh jednom da napomenem: Ljudi, Logi G9 ponovo radi! Pogledajte naslov topica! 😊 😊 😊

Signature 

\\\\\\\"You can\\\\\\\"t have a light without a dark to stick it in.\\\\\\\"
                            -Arlo Guthrie

Profile

Posted: 04 September 2009 04:41 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-12-10

mislio sam na ovog
[img size=400]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/AppleMouseProUSB.jpg[/img]

Profile

Posted: 04 September 2009 05:08 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Ovo nije novo ?

http://store.apple.com/us/product/MB382LL/A?fnode=MTY1NDA5OQ&mco=Nzk2MDk4NQ

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 04 September 2009 05:11 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

testera wrote:

madamov wrote:

testera wrote:

Andrej, ti si samo jedan Apple fan i nisi relevantan da pricas o najgorem djubretu koje je Apple izbacio. Moja supruga hoce da ga baci kroz prozor koliko je dobar. Znaci, da ti Jobs ponudi drvenog misa ti bi bio najsrecniji covek i sam bi sebi ponavljao u bradu: ‘Pa ovo je nesto najbolje sto sam u zivotu drzao u ruci.’

Pored paušalne ocene da je neko fanboy, šta tvoja supruga navodi kao razlog za bacanje kroz prozor? Mislim, mogu ja da kažem da si ti Apple hater i bubuljičavi klinac Linuxaš zato što moja supruga kaže je Jobs u stvari Isus koji je ponovo došao na zemlju, a ti loše govoriš o njemu, ali tu nema nijednog argumenta za tu tvrdnju.

Evo i ja sam fanboy, ne bih ga bacio kroz prozor, ali sam bar naveo mane koje me nerviraju.

Prvi put kada ga je uzela i posle 3 minuta je rekla, sta je bre ovo, kao tromi medved(stvarno imas osecaj kao da ispred sebe guras medveda, a ne minijaturnu plastiku). Izmaltretirala je podesavanja za misa i na kraju opet isto. Onda, zaglupljuje ako ga ostavis i nista ne radis na Macu pola sata, znaci posle toga mora da se iskljuci i ukljuci ponovo da bi proradio. Konstantno podizanje misa od stola dok radis, gde bre to ima? Pa nisam video to samo kod moje supruge, nego kod skoro svih likova koje znam, a da imaju Maca. Cak i ovi prodavci iz IStyle to rade. Krene sa misem da pomeri strelicu po ekranu i posle 2-3 sekunde podigne misa i vrati ga na pocetnu tacku na podlozi i opet tako u krug. Gde jos ima da jedan mis Wirreless potrosi tako brzo 2 baterije?

Nisam Apple hejter, ali covece, gledaj malo realno stvari. Misevi su im po meni totalni promasaj i zreli za redizajn. Za ostale Apple stvarcice nemam zamerke.

A je li probala malo brže da cimne miša pa da vidi koliko će da joj ode strelica? Mislim, ako na Macu miša vučeš brzinom od 1cm/s neće ti biti dosta dva metra stola da pređeš sa jednoga na drugi kraj ekrana od 20’, dok ako ga cimneš brzino od 5 cm u pola desetinke pređeš istu razdaljinu.

Trebalo bi ti da pogledaš stvari realno, jer ovo prvi put čujem sada, a prisutni znaju koji broj mašina održavam i jedno 80% mašina ima Mighty Mouse: opisane probleme nigde nisam video. Ili ima razlike između wireless i žičanog Mightyja, pošto su wireless varijante retke kod mojih klijenata. Svi se žale na prljanje kugilce i na ono lako reagovanje na stisak sa strane, niko na ovo što i naveo, a tu ima i monitora od 30’.

Da su zreli za redizajn jesu, ali ovo tvoje više lič na to kao kada bih ja sada pljuvao sve Lade 110 jer na mojj koju prodah pre par meseci nema šta nije crklo za 6 i po godina koliko sam je vozio. Međutim, žena ima rođaka koji je vozio istu skoro 8 godina, prešao 150000 km i ništa osim redovnog održavanja nije radio.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 04 September 2009 05:24 PM   [ # 28 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Cvrcak wrote:

jedno pitanje - sta mislite o onom ‘Apple M5769 Pro Mouse White Optical USB’ - jel ima neko iskustva sa njim i kako se pokazao?

Pa većina ljudi ima iskustva s njim, nismo mi ovde od juče 😛

Moja iskustva su bila pozitivna sve dok se nije desilo ovo.

Ckeda wrote:

Takodje mislim da je vreme da Apple napravi neki ozbiljan redizajn mish-a. Chudno je da firma koja toliko polaze na humanizaciju odnosa choveka i kompjutera (telefona, playera, whatever) zapostavlja razvoj dve od tri najbitnije komponente kompjutera

Živa istina. Jedino što me plaši je dosadašnji odnos prema toj komponenti pa strepim da ćemo ispraditi grdnog a dočekati grđeg.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 04 September 2009 07:54 PM   [ # 29 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Sto se brzine misa tice, svi koji se bune ovde su navikli na windows, a oni koji su malo duze na mac-u i znaju po nesto vise od klasicne look razlike, takodje znaju da kursor na macu ima ubrzajne. Upravo ono sto je miki pricao da nije isto kad ga pomeras polako i kad ga brzo pomeras. Probaj pa vidi testera, stvar je navike, bez uvrede. I mene je to nerviralo, ali se jednostavno naviknes i to je to, posle par meseci nisam uopste obracao paznju na to.

Sto se tice zicanog starog jednoklickujuceg misonje optickoga, lepo radi. Ja sam ga uz lampu arcio, a sad opet uz eMac.

Ako nekom slucajno treba, klasican mis koji ima 3 klika, i gore-dole skrol, kratak kabl (oko 50tak cm, mozda i manje) neka pogleda Logitech NX50. Ja ga sestri uzeo za iMac-a pre par meseci, posto je dobila tastaturu, ali ne i mish. Prijatno iznenadjen. Zaista precizan mali laserski mis. Kosta oko 1400din, i za sve one koji imaju zicanu tastaturu, ovo je blagodet. Ne bi ga ni za kakav BT menjao. Meni ne odgovara zbog levo-desnog skrola jer ga nema, i zato sto su mi USB prikljuchci na MacBook-u sa leve strane, a i macbook mi, dok sam u stanu sluzi kao desktop masina( externi monitor, BT tastatura i mish).

Sto se baterija tice, ja arcim vec 2 meseca duracell koje se dobijaju uz misha, i senzor josh uvek pokazuje da su pune. Baterije na apple bt tastaturi su mi za mesec i po oslabile 15% sto je zaista malo.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 05 September 2009 01:24 PM   [ # 30 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Kakav Mighty, kakav Logitech

Microsoft keva

[img size=450]http://i255.photobucket.com/albums/hh135/Yorgmiester/MicrosoftOpticalWheelMouse.jpg[/img]

😊

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

< 1 2 3 > 
2 of 3
‹‹ Realna brzina WiFi mreze      iMac soundcard ››