DS_Store wrote:
Tek sam sada video temu i pridružujem se čestitkama, ovacijama i ostalom :laugh:
Ovo je zaista hvale vredan potez, svaka čast!
MUCHAS GRACIAS!
DS_Store wrote:
..A sve još više dobija na značaju ako se ima u vidu da je MPEG2 Works, sudeći po kritikama korisnika, zapravo jedan od najkvalitetnijih programa namenjen u tu svrhu!
Shto se tiche review-a na Macupdate-u, Versiontracker-u, i mom sajtu samo bih zeleo da naglasim da nisu nameshteni…Ima tu 2-3 posta od mojih drugara koje su samoinicijativno stavili da me malo hvale, ali ostalo je sve of real deal…
Josh jedna stvar…Ako neko ko je trazio app ne dobije reply email od mene nek se javi ponovo…Skoro svi domaci provajderi /kako me nerviraju/ su stavili moj server /mpeg2works.com/ na black listu zbog f****n SpamCop-a s kojim sam u ratu josh odavno, jer me svako malo neka budala prijavljuje za spam a ja ga ne shaljem uopshte…Elem nemoj da je neko pomislio da necu da mu poshaljem link…Samo nek se javi ponovo pa ce da dobije reply sa mog gmail ili lumierehd accounta…
————————————
‘Being a Mac user is like Being a Navy Seal: a small, elite group of people with access to the most sophisticated technology in the world, upon whom everyone calls to get the really tough jobs done quickly and efficiently.’
————————————
Post edited by: SERBIAN, at: 2006/11/12 18:02