1 2 3 >  Last ›
1 of 4
Elgato????
Posted: 30 May 2009 10:33 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2008-01-26

Gdje ima de se kupe proizvodi firme ELGATO konkretno interesuje me EyeTV 250 plus???????????

Profile

Posted: 31 May 2009 02:21 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  689
Joined  2006-09-28

Ja sam pre neki dan svratio do macole jer mi je neshto hitno trebalo i video da imaju neki Elgato DVB tuner (sa kojim kod nas mozesh samo RTS da gledash). No, pitao sam da li moze da se naruchi isto taj 250, jer sam i ja zainteresovan za njega, rekoshe da ce mi javiti.

Probaj i ti da okrenesh macolu, mozda su zaboravili na mene ili nishta josh nisu saznali.

Takodje imaj na umu da EyeTV 250 Plus sluzi kao HD video enkoder pa ako se ne bavish videom mozda bi trebalo da uzmesh neku jeftiniju karticu jer HD-a srbija nece josh duuugo da vidi.

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 31 May 2009 09:24 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  864
Joined  2007-11-26

mislim da sam video u merkatroru da imaju elgato.. ja imam elgato eyetv hybrid i sljaka perfektno . uz d3 od sbb-a je stvarno fantasticna slika. svakom preporucujem uz eyetv softwer je odlicno

Profile

Posted: 18 June 2009 12:59 AM   [ # 3 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  59
Joined  2008-03-26

Vujke, možeš li da preciziraš u kojem Merkatoru tačno? Ja sam zainteresovan za Elgato…

Hvala!

Profile

Posted: 18 June 2009 04:27 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  137
Joined  2007-11-14

u macoli moze da se naruci bilo koji miglia a i elgato, ja sam trenutno u procesu za miglia hybrid… elgato je 12000 a miglia tvmini+ 12800 i imaju miglia express (samo analogni) za 6000 tako da su cena kao one preporucene kolko sam ja shvatio..

Post edited by: lepshi, at: 2009/06/18 16:28

Profile

Posted: 16 August 2009 07:54 PM   [ # 5 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2009-01-11

ljudi, ja sam se pogubio… :(
...od silnih standarda, wiki, googla i ostalih ‘prijatelja’ u nevolji.
ocu da uzmem EyeTV Diversity jer jedini ima opciju sliku-u-slici tj. dva tunera.
da li moze da se koristi sa nasom koblovskom (ikom)???
meni je vazno da moze da snima, snima u napred i live pauza, a to koliko vidim radi eyetv3 program koji dobijes uz njega. cak meni se cini da prima i hdtv ikad dodje do nas…
jedino ne znam da li radi kada ubacis nas kabl od kablovske televizije i da li moze da radi 2in1 (2 programa, 1 kabl/1 eyetv diversity)??

Profile

Posted: 16 August 2009 08:27 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-26

ljudi ako nekom treba opet je aktuelna kartica za prodaju elgato eye tv hybrid 😊
moze kontakt na .(JavaScript must be enabled to view this email address) .. a bilo je u novosadskom merkatoru a to je globe net ako se ne varam .. plus je moralo da se poruci pa saceka

Profile

Posted: 07 September 2009 03:27 PM   [ # 7 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-01-11

vujke83 wrote:

ljudi ako nekom treba opet je aktuelna kartica za prodaju elgato eye tv hybrid 😊
moze kontakt na .(JavaScript must be enabled to view this email address) .. a bilo je u novosadskom merkatoru a to je globe net ako se ne varam .. plus je moralo da se poruci pa saceka

da li tebi radi eyetv hybrid za kablovskom??

dobio sam eyetv diversity ali ne mogu da nakacim na nasu kablovsku. :(
antenicama ne hvata nista iako vidim avalu kroz prozor. uostalom, kupio sam za kablovsku a ne za antenu. :(
da li je jedino moguce kod eyetv software traziti kanale preko eyetv/help >> setup assistant?? tako mi ne izbacuje nista sa kablom…

Profile

Posted: 07 September 2009 05:59 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  443
Joined  2005-06-06

Elgato TV Diversity podrzava samo DVB-T t.j. digitalnu televiziju.
A Elgato TV Hybrid podrzava DVB-T, DVB-C, i analognu TV.
Ukratko Diversity ne radi ko nas. :pinch:

Post edited by: Pedja, at: 2009/09/07 18:10

Profile

Posted: 07 September 2009 07:48 PM   [ # 9 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-01-11

Pedja wrote:

Elgato TV Diversity podrzava samo DVB-T t.j. digitalnu televiziju.
A Elgato TV Hybrid podrzava DVB-T, DVB-C, i analognu TV.
Ukratko Diversity ne radi ko nas. :pinch:<br><br>Post edited by: Pedja, at: 2009/09/07 18:10

onda sam se ispalio, vrlo. :( kazem, ne ide mi ti standardni, ne znam sta je dvb-t/dvb-c etc.
a hybrid radi na nas kabl??

Profile

Posted: 07 September 2009 07:59 PM   [ # 10 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-28

DVB, bilo koji, zaboravi. Mislim da jedino RTS ima DVB signal kod nas. Ne morash da se razumesh u standarde, bilo bi dovoljno da si pitao u radnji. :/

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 07 September 2009 09:12 PM   [ # 11 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-01-11

jeeStyle wrote:

DVB, bilo koji, zaboravi. Mislim da jedino RTS ima DVB signal kod nas. Ne morash da se razumesh u standarde, bilo bi dovoljno da si pitao u radnji. :/

pitao sam u radnji, samo sto radnja je u Nemackoj pa je momak rekao da sigurno radi i u Srbiji, a nije mu receno da kod nas sve radi na kurblu. a ja sam shvatio da je freeview = analogna tv. (kaze, radi na dvb-t ili dtt(freeview))
iako je skup, za prosutim mlekom ne vredi plakati, necu da se nerviram.

ima sbb digitalnu televiziju, ali na njihovom sajt ne kaze se kakav je to standart, da li neko zna??
ustvari, ja znam da se hvatam za slamku, ali sta cu.

ocu neku tv kartu koja ima 2 tunera i koja radi sa nasom kablovskom?? pomogucstvu da radi sa eyetv software-om.

od elgato samo hybrid prima analogni signal. verovatno to znaci da radi i nas kabl?? jedino sto nema 2in1 tj. dva tunera za dva kanala…

Profile

Posted: 07 September 2009 11:53 PM   [ # 12 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-09-28

Digitalna koju SBB nudi i DVB mislim da nisu isto ali proveri za svaki sluchaj, okreni njihov korisnichki centar i pitaj.
Ako ne, onda cesh morati u macolu po neku drugu tv kartu.

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 08 September 2009 01:43 AM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

DVB-T je antenski ili satelitski /ne kablovski/ standard emitovanja televizijskog signala u HD formatu - DTT iliti ‘Digital terrestrial television’ [H.264/AVC ili MPEG2 Transport Stream u zavisnosti od standarda]...U Srbiji trenutno postoji samo jedan DVB-T kanal [kanal kulture i umetnosti - RTS Digital], a kompletan prelazak na digitalnu televizju treba da bude zavrshen pochetkom 2012. godine po standardu DVB-T2 [H.264/AVC, najnoviji standard, jedino uveden u Engleskoj, da ne kazem u UK, od ove godine] ..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 08 September 2009 10:20 AM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-26

e sad kod elgata ima fora da ti radi kablovska ako imas sbb 😊
kad biras zemlju stavi nemacku posto imaju isti sistem ko mi i onda ce ti pronaci sve programe koje imas na kablovskoj samo idi na auto scan 😊
ja sam uzeo u sbb-u D3 i spojio na elgato sve je radilo savrseno

Profile

Posted: 09 September 2009 01:43 PM   [ # 15 ]
Member
RankRankRank
Joined  2009-01-11

jeeStyle wrote:

Digitalna koju SBB nudi i DVB mislim da nisu isto ali proveri za svaki sluchaj, okreni njihov korisnichki centar i pitaj.
Ako ne, onda cesh morati u macolu po neku drugu tv kartu.

ako nista drugo, vraticu je u Nemacku.

SERBIAN wrote:

DVB-T je antenski ili satelitski /ne kablovski/ standard emitovanja televizijskog signala u HD formatu - DTT iliti ‘Digital terrestrial television’ [H.264/AVC ili MPEG2 Transport Stream u zavisnosti od standarda]...U Srbiji trenutno postoji samo jedan DVB-T kanal [kanal kulture i umetnosti - RTS Digital], a kompletan prelazak na digitalnu televizju treba da bude zavrshen pochetkom 2012. godine po standardu DVB-T2 [H.264/AVC, najnoviji standard, jedino uveden u Engleskoj, da ne kazem u UK, od ove godine] ..

jel to znaci da i ako sacekam 2012. godinu, Diversity nece raditi zato sto podrzava samo dvb-t, a ne dvb-t2?? ala smo moderni. 😊

vujke83 wrote:

e sad kod elgata ima fora da ti radi kablovska ako imas sbb 😊
kad biras zemlju stavi nemacku posto imaju isti sistem ko mi i onda ce ti pronaci sve programe koje imas na kablovskoj samo idi na auto scan 😊
ja sam uzeo u sbb-u D3 i spojio na elgato sve je radilo savrseno

molim te, reci mi koju tv karticu imas od elgatoa??
da li Hybrid radi na nasoj obicnoj kablovskoj?? da znam ako zamenim da ne bude jos izmenadjenja…

Profile

1 2 3 >  Last ›
1 of 4