da li je to OK:)
Posted: 08 September 2009 11:18 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

procitah na komsiskom (Hr)sajtu post jednog decka koji pita ljude sa foruma`da li je normalan sto mnogo obraca paznju na sve sto ima `logo Mac-a`....i svi u glas se hvale da imaju isto pozitivno oboljenje…:)
e uvatih sebe da me vata ta boljka…..
primer:odem na dobar lokalni buvljak(petak-subota)u mom gradu(Smed.Palanka)i provalim da samo buljim na standove Roma koji donose robu iz Eu..(nema sta nema,pola grada se navuklo..zene na dronjke,a muski na IT tehnologiju..)...buljim da ne iskrsne neki hardver sa jabucicom….i gle cuda,moj bilans od marta meseca do danas…Imac G3(3000 din)Ibook G3(3000din)punjac za Ipod(100 din)tastatura za mac(ona malo starija-200 din)..i tako dalje….da ne pricam da sam kupio od Maria `G5` 1.6…i da sam za Powerbook g4 dao pola hardvera sto sam imao u kuci…i sad stvari stoje ovako…
PowerMac G5 i Powerbook G4-ja.😊
Ibook G3 -cerkica
zena jos uvek na kucnom Linuxu(slackware12)ali se prima na Mac polako…
Imac g3..prodat….
eto ljudi,i na buvljaku pita s`Mac-ommmm

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 08 September 2009 11:51 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1326
Joined  2007-08-13

Mac stand roma u S.Palanci…

...Jabuka i zlatan zub….

ma nije u redu,kako da bude u redu
da poblesavis
:woohoo:

slikaj i okaci

Signature 

http://primorskenovine.me/          http://gospostina.in

Profile

Posted: 09 September 2009 12:03 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

heheheh…pazi nije bas Mac stand,ali medju svom onom skalamerijom koju donose(pc..dvd..vhs video rec..stare kamere…mobilni…stare linije…..i jos brdo stvari….)uleti svremena na vreme i Jabuka,naravno nemaju pojma sta je to,bar vecina njih…
izdvajam dve zanimljive scene:)
1)kupujem ja Imac g3 indigo,ciga ga prodaje,misleci da je mali televizor,i kaze`vidis da radi,samo stavi antenu`ja prvo umrem od smeha,on me gleda i kaze`dece mi moje..radi`
2)kupujem stimer za gitaru,vidim radi,digitalni…pitam cigu,kad sam vec kupio(100 din)buraz el znas sta je ovo???`on kaze..`jebem li ga neki digitron`(suze,smeha dajte deci…)
..Nastavice se….

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 09 September 2009 12:59 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  318
Joined  2009-03-04

Hahahaha, extra!
Ajde kupi i meni nešto leba ti!

Ja znam da je buraz na novobeogradskom buvljaku od cige pazario Apple sluške za 200 din, nove neotpakovane. Kaže ciga: Vidiš kako su lepe, jbg bele, al se extra čuju! Evo služe ga extra…

Signature 

Make a system even a moron can use

Profile

Posted: 09 September 2009 02:02 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Haha, ovako dobre priče sam čtao na Benchu, gde postoji cela tema o stvarima kupljenim na buvljaku :cheer:

Uvek je lepo pročtati kad se neka Jabuka spase operacije ‘Ugradnja antene’ i završi kod junaka Jabučla 😊

Profile

Posted: 09 September 2009 06:29 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

amsterdamxxx wrote:

1)kupujem ja Imac g3 indigo,ciga ga prodaje,misleci da je mali televizor,i kaze`vidis da radi,samo stavi antenu`ja prvo umrem od smeha,on me gleda i kaze`dece mi moje..radi`
2)kupujem stimer za gitaru,vidim radi,digitalni…pitam cigu,kad sam vec kupio(100 din)buraz el znas sta je ovo???`on kaze..`jebem li ga neki digitron`(suze,smeha dajte deci…)

Ha, ha, ha!!! :D :D :D

Evo ti karma, ismejah se ljudski! 😊

Ti cigojneri koji prodaju svašta su mi carevi, najluđa stvar za koju znam da je neko kupio je Vermaht šlem iz II sv. rata, koji je burazer kupio preko puta buvljaka na NBG. Zamisli, ciga koji prodaje švapski šlem, he he he! 😊

Inače, na svakom Sajmu knjiga, u hali 14, na spratu, stripove prodaje i čuveni ciga Žika. Ovako izgleda njegova vizitka:

[img size=400]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/Zika.jpg[/img]

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 09 September 2009 07:36 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

moj drug ti je tako kupio od njih ‘de-fau-de pler’
nisam skontao iz price o cemu se radi dok mi nije objasnio da se radi o DVD player-u koji su oni doneli iz austrije.

Profile