pa ovako ne isplati mi se nikako da prodajem pc-a
poshto je on krenuo pre jedno 6 meseci da me za*ebava i od tada sam promenio na njemu
cooler za processor 2
Xram memoriju 4 x 1gb u 4 x 2gb
grafiku sa 512 ddr2 na 1024 ddr3
napajanje sa 550w na 700w
i uzeo josh jedan novi hdd 500gb za njega
+je bio 2x na servisu
I DALJE NE RADI!
pada mi ekran u standby i cooler poludi i mora turn off / turn on (deshavalo se do sada 20+ puta)
pa sam na kraju popizdeo i uzeo iMac i sad sam srecan :D
jedino kad malo padne cena da zamenim core 2 duo i uzmem quad core i plochu novu i da ga poklonim kevi i caletu ;D
(kad i to zamenim onda ce da radi 100% osim ako nije u pitanju kabl od samsung 22’ monitora mada i to sam menjao i kabl za napajanje i dvi / rgb)
zato shto nema vishe shta da menjam osim toga!
a prodaja je NEISPLATLJIVA!
uglavnom da se vratim na iMac-a poshto mi PC vishe ne zanima i ne verujem da ce me ikad vishe zanimati! :D
tako da mislim da ne bih znao ni da iskoristim pun potencijal kartice od $800
osnovne stvari su DA RADI RECORDING sa LINE-IN-a
(imao sam toliko problema na pc-u i emu1212m da mi je nije bilo ni do chega)
i da mogu ako je moguce u isto vreme (ne u isto vreme da pushtam nego da ne moram da prevezujem) hifi pojachalo sa hifi kutijama i monitoring kutije
*ali verovatno bih uzeo neku koju mi preporuchish (konkretan model) @Markooo / preporuchite
- cena je trenutno nebitna jer ionako moram da vratim pare sto sam pozajmio za iMac