Da li kupiti ?
Posted: 24 September 2009 01:46 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  185
Joined  2009-08-27

Posle nesrecnog slucaja sa proslom kupovinom :( kako ne mogu da nadjem powerbook pristojih performansi, potrazis po oglasima malo i imam jednu ponudu za Apple MacBook 13.3’, C2D 2 Ghz, 80 GB Hdd, 2GB ram, Superdrive, beli za 530 eur, kaze covek u dobrom stanju. Meni se cini stariji model zbog nesto slabijeg procesora pa me interesuje realna cena ... hvala ...

Profile

Posted: 24 September 2009 04:13 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

E moj rapttore bas ispade nesrecna ta kupovina. A kad si ti meni rekao da paket izgleda ko da ga je kombi pregazio ja ti nisam verovao.Ali nadajmo se da cu ja to brzo da resim.Sto se tice ovog macbooka. Sve zavisi u kakvom je stanju.Realno cena za njega bi bila oko 450-500e max.Ovde je Dzorgul prodavao mnogo bolje konfig. za 500e.Mislim sa vecim diskovima i razne druge extre.I obavezno pitaj dali top case ima standardne pukotine od magneta.To obara cenu.Nije da je nesto strasno ali jeste ruzno.I ako nije covek sa foruma nego si ga nasao na drugom mestu najbolje ako imas nekog u mestu coveka koji prodaje da ode da pogleda lap top u tvoje ime.Pa ako je sve u redu onda kupuj.

Post edited by: danda, at: 2009/09/24 04:14

Signature 



Profile

Posted: 24 September 2009 08:24 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Kupi samo sa foruma i to od proverenih ljudi kojima karme probijaju plafon. Sa dandom se desilo sranje ali kriva je kurirska sluzba ne on. A ako kupujes od nekog ne proverenog rizik je daleko veci.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 24 September 2009 09:35 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  127
Joined  2008-10-16

Rapttore, da li je u pitanju MB koji se prodaje na Limundu (po opisu i ceni mi lici na taj)? Ukoliko jeste, obrati paznju da top case ima pukotine od magneta.
I od mene imas savet da kupis samo na forumu, ipak su ovde provereni ljudi.

Pozz

Profile

Posted: 24 September 2009 10:08 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  185
Joined  2009-08-27

zato sam i pitao, sto me svi iskritikovaste… 😊 jeste to je taj sa limunda, ok, preskocicu ga, ionako nije ono sto mi treba… ovaj nesretni powerbook je bio ideala za mene 😊 cisti programer/web developer bez trunke zelje za dizajnom i igranjem ... cekacemo da se pojavi neki slican ... hvala ljudi na savetima, drzim se ja ovog foruma odsad 😊 kad smo kod programiranja ... bas bi legla skriptica da sajt obavestava kad imas PM, a ne da moraju to ljudi da pisu u forumu, posto indikatora nema ...

Profile

Posted: 24 September 2009 10:52 AM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Ja se razmisljam da zamenim svoj macbook novim macminijem onim od 80K dinara.
Ako te slucajno interesuje

Hardware Overview:

Model Name:

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 24 September 2009 10:58 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

rapttor wrote:

bas bi legla skriptica da sajt obavestava kad imas PM, a ne da moraju to ljudi da pisu u forumu, posto indikatora nema ...

Biće novi forum…uskoro :whistle:

Profile