Chess Problems Lite
Pa ovako…
Od kad sam nabavio ovu igricu,oduzela mi je dva dana zivota.
Veoma,ali kad kazem veoma mislim VEOMA je teska !
Tako da bas i nije za svakoga…
Sve u svemu,to su sahovski problemi,mat u dva i tri poteza.
Lepo izgleda,veoma je zanimljiva,teska,i moze vam oduzeti mnogo mnogo vremena.
Takodje,nema ‘help’ dugmeta,nema nikakvog nacina pomoci,i to podrzavam !
Postoje 4 tezine.
Pion je najlaksa,konj teza,top jos teza,a dama najteza
Kao sto vidite,u Lite verziji postoje samo po dva problema po tezini (znaci ukupno cetiri)
Pion
Uglavnom su laki zadaci mogu se resiti za oko jedan minut,ne treba mnogo pametovanja,verujem da bi svako umeo da ih resi…
Konj
Znatno tezi.Kao sto vidite,jedan sam resavao gotovo dva sata,ali sam na kraju ipak uspeo da ga resim - bravo ja
Nisu mnogo tezi od konja,cak sto vise,i brze sam ih resio (ali boga mi i nisu uopste laki)
Dama
Ko ovo predje castim ga pivo…Nenormalno teski…Cak verujem i da ne mogu da se rese,a da su ih oni stavili cisto da bi se zajebavali sa nama…I dalje nisam presao ni jedan nivo (od ova 2);iako svaki dan po ko zna kolko blenem u iPod.
Sve u svemu igrica je veoma zanimljiva,i teska, definitivno preporucujem da se skine,ne kosta vas mnogo,a ako imate 2,99$,obavezno kupite full verziju.Ima oko 100 problema (ali imate otvorena samo 4 po grupi,i ako resite jedan otvori vam se novi,tako da u svako vreme imate po 4 nova).
Sve pohvale PsyGames-u
Cena : 0 $/€
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=315438444&mt=8