Kolega, mislim da ti je najjednostavnije (i najbolje) da instaliraš VMWare Fusion ili Sun-ov VirtualBox i onda u njemu (jednom od ova dva) instaliraš Windows.
Prvo, najbolje od svega je što ti se sav Windows i sva njegova sranya nalaze u jednom fajlu. Kad ti dozlogrdi, obrišeš samo taj fajl sa virtuelnom mašinom i završio si.
Drugo, nemaš zayebavancija sa drajverima, hoće radi - neće radi, trebaju noviji drajveri, ... Virtuelna mašina može da radi na drugom principu i praktično joj ne trebaju drajveri.
Treće, nemoj tako lako da odustaješ od Mac OS X, jer propuštaš mnogo zadovoljstva koje ovaj sistem nudi od samog starta. Instaliraj ti taj Win u virtuelnu mašinu i uživaj. Naravno, kad instaliraš i središ sve što ti treba, obavezno prekopiraj taj fajl sa VM da imaš za backup, da ti se ne desi da dođeš u situaciju Win pukne i moraš da se zayebavaš sa instalacijom i podešavanjem svega jovo-nanovo. Ovako samo vratiš fajl i voila za 5 minuta sve radi.
Imam instaliran Fusion na poslu na Hackintoshu već 6 mjeseci i radi svaki dan, mašina se ne gasi. Uglavnom ga koristim za čšćenje virusa na klijentima i eBanking. Radi kao prvog dana, bez ikakvih problema.
Burazeru sam na MacBookPro instalirao VirtualBox i sve što mu treba za VOIP i sve fercera…
Tvoja mašina - tvoj izbor…
Uzdravlje.
Djole