Korisne jailbreak aplikacije
Posted: 12 October 2009 08:15 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  18
Joined  2009-09-17

Dobro, znamo da Apple ne dozvoljava da sa sistemom u svom iPhoneu/Touch radite sta hocete. Zato postoji jailbreak-da pokaze suprotno 😛
s obzirom da je baza jailbreakovanih aplikacija ogromna, kao i mastovitost njihovih autora, mislim da bi bilo lepo da na jednom mestu podelimo nasa iskustva o najkorisnijim jailbreak aplikacijama.
Neki moj top 8 bio bi:
1. Five-Column Springboard (za prikaz 5 umesto 4 kolone ikonica na svakom ekranu);
2. Five Dock Icons (5 ikonica umesto 4 na docku);
3. iTransform to iPhone (umesto odvojenih ikonica za muziku i video, dobijate jednu kao na iPhoneu);
4. Winterboard (za primenu razlicitih tema, funkcionalnosi itd, izmedju ostalog i za iTransform to iPod);
5. SplitScr (prikaz ekrana iPhonea/tToucha na TVu - potreban je svakako kompozitni ili komponenti kabl od Applea).
6. BigBoss pref (korisno ako hocete da sakrijete neke ili sve defaultne ikonice iz menija);
7. Categories (napravite foldere i u njih smestite aplikacije);
8. iProtect (zakljucajte aplikacije i/ili foldere. Besplatna verzija ne dozvoljava zakljucavanje pojedinih default aplikacija).

Koji su Vasi licni favoriti? 😉

Profile

Posted: 13 October 2009 03:15 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  318
Joined  2009-03-04

SBSettings si zaboravio.
On ti pruža da BossPref toggles dobijaš na swipe preko title bar-a skoro uvek (čak i u aplikacijama).
A u njemu divne stvari: AutoLock, SSH, Wi-Fi, iPod, KeepAwake, Insomnia, Brightness, Fast Notes, Processes, IP, Respring…. I još gomila!

Signature 

Make a system even a moron can use

Profile

Posted: 13 October 2009 03:27 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Miroslav wrote:

SBSettings si zaboravio.
On ti pruža da BossPref toggles dobijaš na swipe preko title bar-a skoro uvek (čak i u aplikacijama).
A u njemu divne stvari: AutoLock, SSH, Wi-Fi, iPod, KeepAwake, Insomnia, Brightness, Fast Notes, Processes, IP, Respring…. I još gomila!

Hide Icons, moja omiljena!

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile