Ma da znam to, ali opet Audio 8 DJ je dobar uredjaj a ja i skrecham pa ne moze samo 4D, mada ne znam samo sta ce ti dekovi 4D je sam dovoljan 😊
xexe, koliko god tehnika napredovala, apsolutno nista ne moze da zameni taj FLOW koji moze da ti pruzi vinil, znaci ne postoji bolji osecaj od ploce ispod prstiju 😊 . Audio 8 je do jaja uredjaj , samo meni je bolji trip za scratch Serato, nekako je prostiji , funkcionalniji, ali to je sve stvar izbora…
To je istina, zato ja radim sa plocama, mada posto volim i da miksujem minimal za to je najbolja varijanta Audio 8 DJ i 4D, iz Traktora 4 deka plus gomila efekata.
Koliko si ti bese platio 4D? 1500e?
A Serato jeste prostiji ali se po meni ne isplati kupovati samo SSL, isplativije mi je kupiti Rane TTM57 pa moci veoma elegantno miksati video.
To je istina, zato ja radim sa plocama, mada posto volim i da miksujem minimal za to je najbolja varijanta Audio 8 DJ i 4D, iz Traktora 4 deka plus gomila efekata.
Koliko si ti bese platio 4D? 1500e?
A Serato jeste prostiji ali se po meni ne isplati kupovati samo SSL, isplativije mi je kupiti Rane TTM57 pa moci veoma elegantno miksati video.
Da , uzeo sam ga za 1500, kod nas je mislim oko 1800, tako ako budes hteo nekad da uzimas javi se.
Tu je, i da nije bilo nje ova operacija ne bi uspela! 😠
Mekbuk je triput kreširao dok sam pokušavao da izvučem podatke sa harda koji sam ugurao u g3 ibook sa crknutom grafikom. (Hard je iz nekog PC laptopa, puko windows)
Onda sam prebacio firewire na lampu, i ona je samo prijavila grešku na nekom fajlu i nastavila dalje… bez ikakve frke… e zato je ne dam.
Inače to je samo jedna operacija, to mi je kuhinja, a ne radno okruženije, kao što znaju oni što su se kod mene okruživali.