Bio sam danas u Jazzu da potvrdim organizaciju. Treba da javimo par dana ranije (do petka) hoćemo li ići nakon sastanka u tu piceriju (Mama Rossa, iste su gazde); jer ona nedeljom radi od 6, pa da bi otvorili ranije, javili konobarici i slično…
Meni pada ‘mesni’ dan u nedelju, na nekoj sam dijeti, pa ako toga ima kd mama Roze onda u redu. U suprotnom, pada pljeska na nekom kiosku. B)
Onda je sve OK sto se mene tice. Kad se krece iz Beograda? batocina je na oko 120-130 Km od Beograda tako da za sat od polaska ja i Kosta treba da se ukrcamo.
@CikaKosta: Tebe da pokupim ispred zgrade?
Razmena brojeva telefona preko maila ili privatnim porukama, ja bih krenuo oko osam iz Beograda, samo treba Milke da mi javi gde da ga pokupim, u Beogradum Požarevcu ili isto negde na autoputu pa da znam preciznije kada mogu da budem kod Batočne.
Nego, jel’ se to nalazimo na nekoj pumpi, parkingu, šta li ili treba da izađem sa autoputa?
@LaMar
Moze ispred zgrade 😊
Ako ce miki oko 8 da krene iz bgd-a, onda smo mi oko pola 10 na putu.
@Miki
Ne moras da silazis sa autoputa kako se ne bi cimao oko putarine.
Sacekacemo Marko i ja na samom auto putu, tako da mozes samo da se zaustavis odmah nakon naplatne rampe, tj izlaza sa autoputa u batocini.
Tacno, sacekacemo te na autoputu, kod skretanja za izlaz Batocina. Ali mislim da ako krenes u 8 u Batocini trebas oko 9:10 - 9:15. Za svaki slucaj ti saljem broj na PM a Jovan vec ima moj broj.
Milke mi večeras javlja da li idem po njega u Požarevac ili se nalazimo u Beogradu, kupim vas dvojicu, a onda će biti mesta i za Nišliju, smo bih ga molio da nekako dođe do obilaznice oko Niša, tj. da ne ulazimo u grad zbog njega, nego da se nađemo negde usput.
Treba stici iz Pirota do Kragujevca/Pozarevca/Beograda…
Ja se prvi dokopao neta, pa da javim da je provod bio super, Andrej nas je stvarno super ugostio 😊
Bilo je i posetioca…
U svakom slucaju, moze da posluzi kao predlog za neki od sledecih sastanaka (Kragujevac, Cacak, Novi Sad…)