Da mislim na program za iPhone konkretno 3G, sta je jos dobro sem iGO navigacije, nije valjda da niko ne koristi navigaciju na iPhone ili ti da nije probao, dajte ljudi neke komentare.
kod mene je iGo sa mapama za CG, BiH i Srbiju ‘tezak’ nesto manje od 30 MB. doduse to radi na 2G iPhone, bitne su mi mape, izbaceno je sve sto ne treba.
I ja to uradio za 2g, samo sto sam ostavio i sve zemlje komsije, i ispalo oko 300MB, i fino radi na 2G, mislim, bar sto se brzine tice da se provali koja ulica i tako to… 😊
pazi, imam building-se, prevozna sredstva, lang (srpski i engleski); mape, poi, voice (eng i srpski). nista mi drugo ne treba, nisam primetio neku razliku ili da mu nesto fali. a sacuvao 100 MB.
Dachaz wrote:
Rutabilna Srbija sa glasovima, POI i slično je 135MB - tako da si ga ti osakatio, svaka ti čas’ 😊
Jel neko uopste probao (u skorije vreme) Tomtom? Vidim da ima mapa za istocnu evropu da se skinu…
Ja sam nedavno poredio igo… 8 vs Myway i iskreno mi se 8 mnogo vise svideo ali ga nema za iphone.
Jel neko uopste probao (u skorije vreme) Tomtom? Vidim da ima mapa za istocnu evropu da se skinu…
Ja sam nedavno poredio igo… 8 vs Myway i iskreno mi se 8 mnogo vise svideo ali ga nema za iphone.
Pa napravili su MyWay to je to, nije toliko fensi ali radi.
Ma nisu nu slicni, ali to ionako nije bilo pitanje, vec samo moja konstatacija, nakon testiranja…
Ono sto mene zanima je da li je neko skorije testiro Tomtom. Kakve su im mape, POI???