Jos uvek ga nisam kupio, znaci, nije moj… Ako ga otkljucam kupicu ga… Ali ako ovako nastavi, vracam ga obavezno… Mozda je i neki hardverski problem, ko zna ko ga je prchkao…
Do sad sam cekao da se izgubi ova poruka ali nije, jos stoji…
Gresio sam u tome sto sam cekirao i ‘unlock’ u redsnow-u… Treba da ide bez njega, samo Cydia… Jer na kraju on potera otkljucavanje ali ne moze da otkljuca iz istog razloga sto ne moze ni sjebani 3G… Znaci i ja cekam 4.11… Nije daleko… 😊
Meni sad radi kao iPod i to je bila moja prva misija koju sam uspeo da uradim… Otkljucavanje ce ici lako od sutra… 😊
Opet hvala svima koji su mi pomogli, bas sam prijatno iznenadjen i vraticu prvom prilikom kad nekome bude trebala moja pomoc… A inace, postao sam EXPERT za 2G…hahaha… 😊
Sabrao sam sve savete, i napravio svoju strategiju… Nigde na netu nisam naisao na ovakav problem, za divno cudo… Ali, dolijao je…
Opet hvala svima pa sutra otkljucavamo phonese… 😊
Ostajemo u kontaktu…Jos jednom bezbroj puta hvala, dacu karmice cim stignem svima koji su pomagali… Andreju 3 karme odjednom zato sto je tako brzo digao ruke… 😊
Ni ja a ni na netu nisam nasao… Tu i tamo je bilo ‘determining current settings’ pomenut ali niko nije znao odgovor…
A i zasto ne bi imali isti problem kad koriste isti firmware? Jos je 2G stariji, pre bi on trebao da ima problema kad se updateuje noviji softver bez kljuca, i onda nema nazad… 😊
If you are on a 2G iPhone, blacksn0w isn’t an option for you. But BootNeuter is, a completely free permanent unlock for your 2G. Of course, blackra1n will work great, and even hacktivate for you.
Sto znaci da ja ne treba da cekam ovaj novi vec imam resenje ovog trenutka. Ali sta je sad pametno uraditi? iPhone mi radi kao iPod odlicno, sve radi samo nije unlockovan tj. ne vidi sim karticu. Probao sam da dok je u stanju iPoda instaliram custom firmware medjutim ukoci se na BootNeuteru. Pametno li je da mu ja sad instaliram BootNeuter (u telefon) i otkljucam ga? Jel to neko probao? Ajd javite mi da ga konacno resim i uputim prvi poziv sa iPhonea.. 😊
Možeš preko Cydia repo-a da instaliraš BootNeuter, e sad znam da samo treba biti strpljiv i pustiti BootNeuter da završi do kraja. Treba mu nekad i više od 5 minuta.
Na kom si ti sada fw? Ako si se vratio na 3.1, probaj onda Redsn0w.
Eeee, sta jos sve za ovo vece nisam uradio i opet nista…
Probao sam i preko Cydije BootNeuter, probao i Blackra1n… Nista… Pocinjem da sumnjam da je hardwere u pitanju… :(
A inace, sad kad pokrenem bootneuter, stoji oko 5 minuta please wait i onda kaze da tel ne moze da salje i prima pozive i da treba da se uradi restore…blablabla…
juce je geohot pustio blacksn0w u promet… idi klasican restore preko iTunesa, potom skini sa neta i pokreni blackra1n, klikni na make it ra1n i sacekaj da proces zavrsi… kada se iPhone restartuje udji u blackra1n na samom iPhonu i instaliraj blacksn0w. Tvoj iPhone ce biti otkljucan!
I da nema sanse da je hardverski problem u pitanju kad zeza tokom menjanja softvera 😊
juce je geohot pustio blacksn0w u promet… idi klasican restore preko iTunesa, potom skini sa neta i pokreni blackra1n, klikni na make it ra1n i sacekaj da proces zavrsi… kada se iPhone restartuje udji u blackra1n na samom iPhonu i instaliraj blacksn0w. Tvoj iPhone ce biti otkljucan!
I da nema sanse da je hardverski problem u pitanju kad zeza tokom menjanja softvera 😊<br><br>Post edited by: Jova96, at: 2009/11/04 19:42
onda bi i bootneuter trebao da otkljuca 2G… Neka ponovi postupak ali nek prvo kroz pwnage provuce .ipsw i nek napravi custom, i posle samo alt+restore(za windows shift+restore) i kad zavrsi bootneuter bi trebao da se pokrene, da restartuje fon i da iPhone bude otkljucan… Ja koristim 3.1.2 ali sa 04.28 basebandom na 2G-u, jer sam napravio custom da nebi updateovao BB na 05.11.07 Ne verujem da bi uspeli da otkljucaju 3G i 3G[s} a da ne otkljucaju 2G…
onda bi i bootneuter trebao da otkljuca 2G… Neka ponovi postupak ali nek prvo kroz pwnage provuce .ipsw i nek napravi custom, i posle samo alt+restore(za windows shift+restore) i kad zavrsi bootneuter bi trebao da se pokrene, da restartuje fon i da iPhone bude otkljucan… Ja koristim 3.1.2 ali sa 04.28 basebandom na 2G-u, jer sam napravio custom da nebi updateovao BB na 05.11.07 Ne verujem da bi uspeli da otkljucaju 3G i 3G[s} a da ne otkljucaju 2G…
Već je to sve čovek radio, update-uj mu ti svoj custom .ipsw pa nek proba.
ajde… samo da napravim… brzo cu
EDIT: napravio sam custom fw, i pokusao da uploadujem na jedan sajt, medjutim to ide mnooogo sporo(upload imam 512KB/s)
E da, nisam ti rekao probaj na nekom drugom racunaru(ne mora biti mac) da uradis restore, mozda uspe… nadji na netu ima okacenih custom restorova, stvarno sam hteo da uploadujem, ali je ono ubitacno sporo :( :(