Hteo bi da prebacim svoj iPod Touch 2G na 3.0 firmware ali je potrebno platiti 10$ za novu verziju softvera. Da li ovakve stvari rade nasi serviseri uz doplatu ili mi je bolje da cekam novu verziju da procuri po internetu?
Ima ih po netu (ja sam tako prešao sa 1. na 2.) ali vodi računa da apgrejduješ tek kada se pojave neke stabilne verzije. Sinoć sam probao da instaliram neku betu i popio sam purple restore screen. Moraću večeras da opravim to.
nepotrebno je placati,ima na netu full verzija novog OS za ipod touch,i po meni je odlican ima dosta korisnih stvari,samo jos da ga jailbreak-ujem i extra je,po DEV-TEAM jailbreak izlazi u subotu (Supersn0w).....
Stigao iPod Touche iz USA, odradjen update na 3.0 bez problema (evo sadat bash kucam sa njega); uredjaj je fenomenalan, jedino je ova tastaturica z za nas sa debljim prstima, a I ne mogu da ukachim gde su nasha slova kad prebacim na srpsku tastaturu. Moze li neko da mi pomogne.
Stigao iPod Touche iz USA, odradjen update na 3.0 bez problema (evo sadat bash kucam sa njega); uredjaj je fenomenalan, jedino je ova tastaturica z za nas sa debljim prstima, a I ne mogu da ukachim gde su nasha slova kad prebacim na srpsku tastaturu. Moze li neko da mi pomogne.
Brzo pitanje,
drugar juče dobio iPod touch iz USA, soft 2.0 ili 2.2 ne znam tačno i hteo bi da se prebaci na 3.0 ili 3.1. Kako, čme, da li se ipod zaključava kao i iPhone ili?
Brzo pitanje,
drugar juče dobio iPod touch iz USA, soft 2.0 ili 2.2 ne znam tačno i hteo bi da se prebaci na 3.0 ili 3.1. Kako, čme, da li se ipod zaključava kao i iPhone ili?
Nema šta da se zaključa pošto ipod touch ionako nema gsm sposobnosti.