Zaebo sam stvar nacisto
Imam jedan ispravan iPod, zatim sm kupio jedan neispravan sa pretpostavkom da mu je otisao hdd.
Otvorio sam ovaj moj ispravan u nameri da prebacim hdd u ovaj drugi neispravan (da bih ustanovio da je samo u tome kvar) , kad sam ubacio , ipod je poceo nesto da brljavi, ne kapiram sto , vratim hdd u ovaj ispravni kad gle cudaa nece ni on da radi….
u kanalu sam totalnom , zaebo sam stvar u totalu…
pomagajte :(
Vrati HD u ispravni iPod i uradi Restore, pa da vidimo…
Inače, nema servisa, mogu te samo spojiti sa svojim drugarom koji je meni popravljao iPod Classic (otvorio i zatvorio bez ogrebotina)...
Sad sam zvao Apple Centar GlobeNet, kazu da porpavljaju ipodove, uhhhh , sad mi je lakse.
Da li je neko imao iskustvo sa njima?
Ja se mislim da im posaljem pa valjda ce da srede.
Inace vratio sam hdd u ispravni ipod i ne daje znake zivota
iTunes ga uopste ne prepoznaje tako da nema sanse da se uradi restore…
Dok je još kod tebe, pokušaj da ga resetuješ (držiš Center button i Menu u isto vreme); pa probaj opet da ga nakačš na iTunes. Takođe, zaobiđi Dock ako ga koristiš, nego poveži Classic direktno na kabal.
Sad sam ga zvao , nazalost iPod-ovi ne mogu da se poprave. Jedino je varijanta kako sam ga ja skapirao da posalju ova dva u apple i da dobiju nove za njih.
Na koji bi ja imao popuust.
Sad videcu sta i kako.
Hvala svima na informacijma.
Cini mi se da je rekao , ako ipod kosta 20k dinara da bih ga dobio za 14k, mada nisam siguran. Mozda i manje, nisam ga skapirao , sve zavisi.
Odustao sam od cele varijante, za 14k i cak manje para imam da uzmem polovan touch i da pevam 😊