Probaj ovo, kod mene na MTS-u radi bez problema josh od prve generacije iPhone-a..
1. Trazi od provajdera broj za govornu poshtu.
2. Idi na Phone na iPhone-u.
3. Clickni keypad tab.
4. Ukucaj code:
*5005*86*xxx#
Gde je xxx broj govorne poshte..Na primer za Telekom MTS izgleda ovako: *5005*86*064711#
5. Clickni call.
6. Sachekaj par sekundi i sve ce se podesi.
7. Clickni voicemail dugme i sve bi trebalo da radi.
Ja sam na 066 i na Telekomovom sajtu lepo piše u uputstvi da je svejedno da li je 64, 65 ili 66.
1. Kad pozovem bilo preko VM dugmeta, bili direktno 064711 javi mi se automat i kaže da biram nepostojeći broj. Probao i sa +381 i samo 064711 i samo 711 i uvek isto.
2. Ukucavanjem *#21#OK za proveru statusa dobijem da su sva prosleđivanja aktivna, a i pojavila mi se ikonica one slušalice sa strelicom. Pod uslovom da mi proradi VM, mora li ta ikonica čučati gore sve vreme? Kad isključm forwarding u podešavanjima, ona, naravno, nestane.
@iMario: To ti je za preusmeravanje svih poziva. Pogledaj ovo shto sam ostavio u prethodnom postu i samo zameni ‘909’ sa brojem govorne poshte tvog provajdera. Ovo su univerzalna GSM podeshvanja i rade na apsolutno svim telefonima.
Ajde složi sve u jednu zasebnu poruku ovde, za oba operatera, pa ću topovati temu. Možeš i sadržaj te nove poruke da prebaciš u svoju prvu poruku, iznad prvobitnog teksta, pa će ti svi biti zahvalni i obasipati te ženama, novce, kolima, G5-icama i karmama 😊
a da pitam evo i ja nešto, namestio sam podešavanja koja je gore neko postavio (*62*xxx) i to radi sve, samo, kada kliknem na voicemail iz keypada kod call, kaže nemate takva podešavanja?
Kako da namestim da kad kliknem na dugme voicemail, da mi odmah zove 909?