Pitam se, pitam…koji File Manager koristite, licno sam poceo sa koriscenjem nekog sa skracenicom OD (necu da lupim sta bi mogla da mu znaci skracenica) i neki od vas, drugara, me je savetovao da je u pitanju krs i veoma opasan za koriscenje. Sta preporucujete…
ja se najiskrenije izvinjavam, ovo sam greskom napisao ovde, hteo sam na drugu temu, ali tamo sam vec poslao pa molim da poruku ignorisete.
a hteo sam da kazem da volim Pathfinder skill u Herojima 😊))
ipak, ovo programce izgleda zanimljivo. ja mislim da bi se moj matori odusevio s obzirom da je obozavao file manager iz win3.11 😊 evo jos jednog programa koji cu da mu podmetnem kao argument da mu je ‘sve isto’ kad mu budem prodavao MacMini 😊
Probao sam ga, simpaticno, ali mi se cini kao da mi sve radi sporije. ustvari, mozda i ne radi sporije nego imam takav utisak jer iziskuje navikavanje na drugaciju logiku. Nego, kolko sam ja video to i nije samo file browser vec moze da bude i zamena za Finder. Zasto bi to neko hteo, in the first place?
Oni koji, ipak, traže drugi mogu da bace pogled na Xfolders. Nije posebno bogat opcijama, ne podržava rad sa arhivama, ali je zato besplatan i prilično brz. 😊
Tesko da ce nesto korisno biti od njega,jer je recimo kod mene spor,a i pratim to programche vec godinu 2 josh od kad se naplacivao pre,tako da ne verujem da ce u skorijoj buducnosti imati neku upotrebnu vrednost. :(