Hohu drugari ...
Evo ovako,kao prvo meni nije fon bio zakljucan,niti sam ga ja zakljucao skidajem nekog updeta i slicno…
Radio je sasvim normalno 6 meseci,sto na nekoj USA kartici sto na ovim nasima,znaci nije DOSAO ZAKLJUCAN,kao kod tebe Beethovene,e sad…
Znaci sasvim normalan i nesto sam motao fotke sto su bile u njemu…i samo se ukocio na fotki koja je 99 hiljada puta vec bila vidjena…
Blokirao on,blokirao ja !
I nista,stoji tako nekih dobrih sat vremena,hocu na home—ne odgovara,hocu na sleep,isto..Tad nisam znao za sleep+home zajedno.
Pustim ga ja…on se posle par sati ugasi sam od sebe,ja tripujem da mu je baterija prazna,ko velim,dobro je sad ce na struju i to je to.
Dobije kabal,miruje par minuta,iskoci indikacija punjenja sa crvenom batt kao kad je pri kraju,rekoh dooobro je sad ce ga napuni pa ce da zivne…
Al…....tuki…
Pojavila se jabuka ko na boot-u i to je to…ni napred,ni nazad…ni off,ni home,ni nista…i tako 7 dana,kad se isprazni sam,ugasi se,na struji opet ista prica i tako agonija nastavlja.
Njusio sam na forumu,i tu,i tamo,i cisto sam se isekao da nije nesto sa HW…
Evo ovako,poskidao sam naaajmanje 10-ak ipsw-ova
i sve kako trebuje po savetima sa foruma i nista,isti trip kao Beethoven…i linkove od zzareta,i masu cuda sa mreze i Pwnage i sta ti ja znam..
Jedino sto nisam radio klasican apple restore sa iTunes-a,koliko sam citao to je krajnje zlo.
E sad frka je da meni nije hteo ni da zasvetli,ni bar da krene boot…samo freez i to je to..iI svaki ipsw prijavi error i to je to.
Do customa nisam ni stigao da ga napravim,Pwnage za svaki ipsw koji skinem vice ne moze..firmvare….jebi ga…
I sad vec ne znam sta sve nisam probao,skidam PwnageTool 2.2.5 (sa njim mi je dao da ubacim ipsw,pa bar dozvoli da pocnem da pravim custom) OVAJ
http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/PwnageTool_2.2.5.dmg
Nadjem nekog veselog amera na TUBU,koji sve redom snima postupak…
http://www.youtube.com/watch?v=kQmLd2BKYAw&NR=1&feature=fvwp
I opet sve redom krenem…ni na jedan ipsw nisam mogao da napravim custom osim na ovom—-iphone11_2.2.1_5H11
Mozda sam kreten pa nesto nisam dobro radio na svim ostalima,ali na ovom sam uspeo..
A na ovom linku imate masu ipsw-a
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
Jos nesto,ne znam da li verzija itunes-a ima neke veze,koliko sam citao ljudi tvrde da ima,ali meni je verzija 9…i odradio je svoje.
I da…nisam imao slucaj kao Beethoven da mi zaglavi na BootNeuter-u,sta vise nisam ga ni video,znaci 3 milisekunde je bio pojavljen…...i eto…sad funkcionise.
I skapirao sam kod par pokusaja pravljena da ne treba da zakvacilate koju verziju boot-a hocete bl 3.9,4.6..
Da treba da skine najkic na boot screen-a i jedan i drugi,i koliko sam skapirao najbitnije je da se skine najkic sa opcije UNLOCK…..
No sve u svemu,na klipu sa TUBA lik je jako lepo prikazao sve…
I koliko bar ja mislim,Beethovene,nisam strucnjak,i ne serendam puno,ali mislim da prilikom svake nove instalacije,program brise particiju i nanovo sve nanosi,tako da ne verujem da ti je nesto prdnulo sa HW
nego ti se samo isto prokletstvo nastavlja kao kod mene…..slomi kicmu za dobrim ipsw.
Jebem li ga,ja bar tako mislim….
Na kraju krajeva,imam gomilu ipsw-a poskidanih,ako ljudi kome zatreba da vec od ocaja ne zna sta ce ili ga davi net,neka se javi,narezacu mu,i poslati postom..
A uvek sam raspolozen za goste,dobru cugu,i imam veliki zidani rostilj,svi ljudi dobre volje—dobro dosli 😉