bojao sam se da ce biti sporiji, ali prilicno ja agilan. Dobio sam ga sa odradjenim firmware updateom, metnuo sam mu 512 rama, izvadio sam originalni HD i ubacio WD 80Gb na 7200rpm i 8Mb kesha. Instalirao Panther, podnovio na 3.9, jedan seuritu update i to je otprilike sve. Izasao me oko 150evra (sa sve CityExpresom koji je kostao 500 dinara od Panceva do Pirota:)
Vrlo sam zadovoljan kako radi. To je kompjuter za moju zenu, ali evo vec tri dana ne moze da dodje na red od mene 😊
Office 2004, iTunes, Xee, Safari, Mail… to je otprilike sve sa cime ce morati da izlazi na kraj.
Baterija na ploci je mrtva pa moram da stavim drugu jer mi ne pamti vreme. To ce sacekati ponedeljak da krenem na posao posto u Pirot-sitiju nema takve baterije! (a i cudno su me gledali kad sam im rekao da je sa ploce posto je burence od 3.6V a ne dugmasta)
Eto, ja sam vrlo zadovoljan kupovinom, zenica je presrecna, a moj cale oce da uzme jos jedan za moju sestru 😊
I usput da dodam, jako mi se dopada ‘all-in-one’ koncepcija. Ja imam mnogo manji kompjuter (Mac mini) pa ipak, selidba moje opreme je mnogo veci posao (monitor, eksterni HD, Wacom, zvucnici…)
Long live iMac!