Multifl0w is a multitasking interface which displays applications that are running and allows you to scroll left and right between them for quick switching. It also includes a snapshot of each of the backgrounded applications. Runs with backgrounder (you can background application by holding the home button).
Features:
- Double tap Home button to open Multifl0w
- Snapshot of each backgrounded application for easy selection of apps
- Very small and concrete code - uses very little RAM and CPU
Videh ovo pre neki dan kad se pojavilo chini mi se na cydiji, pa me zanima jel probao neko ovu aplikaciju na prvoj generaciji jafona? Pitam zbog rama i tako tih zjbancija 😊
A mene zanima da li recimo to znaci da kada igras igricu i neko te zove igra ode u pause mode, prebaci te na phone aplikaciju i onda vrati nazad u igru da nastavis tu gde si stao?
Mario, mislim da prva generacija ajfona ima manje rama od novijih varijanti. Npr, drugar ima 3g, i mnooogo je brzi, i uvek ima duplo vise rama slobodnog od mene…
Pričali smo već o tome..pronašao sam podatke i okačo ih ovde negde da 2G i 3G imaju identičan hardver (osim onog 3G i GPS dela). Možda je ROM optimizovaniji za 3G ili nešto slično.