Prijatelju smo dobavili PowerMac G4 na 500Mhz…Doci ce frend ovde ali da prvo osposobi comp. Fale mu neke stvari koje ce kupovati kako za koju skupi para. I kako se koja pojavi…
Trebace mu:
AGP kartica od 16-128Mb
SD RAM 512Mb
HD ATA od 160Gb pa navise…
Tastatura i mis (Apple); mis mora imati i desni klik… 😊
Razne PCI kartice koje mogu biti interesantne… 😊
Uslov je i da sve ponudjeno radi na G4… 😉
Ako neko poseduje nesto od ovoga, ponudite…
Moze i na mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Nino, sto se tice hdd-a, mislim da tu nece moci veci hdd od 120GB, tj konkretno 128GB, e sad ne znam da li je moguce staviti vishe hardova od po 120, pa da se dobije vishe. Od AGP kartica, moze staviti USB 2.0 kartice, one su oko 10tak e, i sa cini mi se NEC chipsetom rade out od the box na mac-u (nju sam ja pre par meseci prodao, pa zato znam). Za SDRAM najbolje prati PC berzu, limundo i tkt…
Cek,cek… Cika Kosta, treba nam AGP graficka karta… Od PCI karti znamo sta cemo mada i to treba… Najbitnija je graficka karta koja ide u AGP slot.PCI grafiku imamo, ne radi nikako… :(
Sto se tice harda, probacemo nekako sa Andrejem dal vidi vise od 120…
Evo da se umešam i ja. Situacija je sledeća: iz Power Maca (AGP Graphics) je izvađena AGP grafika :blink: :laugh: 😠 i ostala je sekundarna grafička sa jednim vga izlazom i vuče se i secka ko da nema dušu. E sad, da ne znam da to na istim karticama, slabijim mašinama (G3) radi ko sat u odnosu na ovo, ne bih se bunio. Dakle, tražimo originalnu grafiku za AGP slot za prvu seriju G4 Power Maca. Naravno, ako naleti neka jača - još bolje!