Ja ih mislim imam i malo više, ali sam zamolio da se registruje samo njih 40. Znao sam otprilike ko bi se hteo registrovati. Ne kažem da se preostali nisu hteli registrovati, ali nisam hteo da ih smaram, jer, realno, nije bilo potrebe. E sad, kad su ljudi čuli foru, možda ćete morati svih 250 frendova da cimate 😊
Da znaš da će možda morati 😊 Evo ja sam na primer poštedeo sve moje fejs prijatelje Macovce, jer sam pretpostavio da si ih ti već iscimao, tako da nikom ništa nisam slao 😊 (Dragoljib je dobio poruku među prvima, jer ga imam u iChatu 😊) Ali, evo, ovom prilikom pozivam sve vas koji niste registrovani, a hteli biste da mi pomognete (da budem treći :D) da to uradite preko ovog linka i dodate me tamo za prijatelja (inače, puno drugara mi se registrovalo, a nije me dodalo tamo, pa ih sad jurim da odu ponovo i budu mi prijatelji 😊)
I, što reče jedan moj drugar: ‘tražim 30% vlasništva nad tim iPodom’ :D
1. The first 30 participants to invite the most users to the site before December 15, 2009 at 9:00 p.m. will win.
2. All information is in real time using the table with participants’ current ratings.
3. Only invitations where users use their real names and universities and which upload a photo are counted.
4. Repeat registrations do not count.
5. Only users whose telephone number begins with +381 (Serbia) are counted.
6. Please do not try to win the competition by cheating. Our experience in running similar competitions in the past allows us to recognise any such attempts of unfair play. Any participant found to be cheating will be disqualified without warning.
Dodali su jedino ono pod 6.
A ovo za +381 nije novina, već znač da će ti se na tabeli za Srbiju brojati samo oni koji budu imali IP iz Srbije i +381 broj mobilnog. Ako pozoveš 100 ljudi iz Japana, takmičćeš se i na listi za Japan (ako se prijaviš preko onog dugmeta Participate in the Competition) i pojavićeš se i na listi za Japan, na kojoj će ti priznati samo one ljude sa japanskih IP adresa i koji su aktivirali nalog sa +81 brojeva 😊
Jel vama ova nagradna igra radi kako valja? Ja sam prijavio sestru i imali smo oko 25 prijavljenih, a danas kad smo otisli na sajt samo 14??? Izmedju ostalih, nemam mene koga je prvo pozvala kao prijatelja… Hmmmm… Nesto mi tu smrducka…
Rezali su i kad sam ja učestvovao u igri, što zbog nepotpunih profila, što zbog prevara.
Lepo piše u uslovima učestvovanja da su potrebni podaci o školovanju i fotka. Ako to nisu imali ljudi koju su se uključli preko nje, onda je to sigurno bio problem.
Ma sve sam popunio, znam za to… znam da treba da bude preko 31%, ja sam stavio sve prave podatke… sliku i tako to… imam oko 60% popunjenog profila, i mene nema tamo, a njeni ortaci koji su sve stavili lazno i imaju 2% profila i oni se racunalu…