Videli ste da nam je pošla za rukom akcija da LittleSnitch dobijemo u pola cene, što na količnu, što na čnjenicu da smo priznata Apple korisnička grupa.
Voleo bih da se ovde iskristališu imena programa koje bi većina ljudi htela da poseduje, samim tim i da plate, ali neku nižu cenu, koju bismo gledali da izdejstvujemo.
Evo počeću ja nabrajajući programe koje koristim i koje bih voleo da kupim. U produžetku imena možete navesti zašto koristite baš taj program, a ne neku besplatnu alternativu, kao i njegovu cenu, a ime programa neka vodi do zvaničnog sajta, kako bi se drugi mogli informisati o programu.
1. Disco - mali program za rezanje CD/DVD. Ranije sam koristio LiquidCD, freeware, ali mi se Disco više svideo 😊
Cena $19.95.
Postoji mogućnost dobijanja kupona i kupovine više licenci odjednom.
2. Deafault Folder X - Teško je objasniti šta zapravo program radi. Iskrena preporuka svakome da ga proba 😊 Znatno ubrzava čuvanje fajlova. Meni uglavnom samo za to služi, ali ima još opcija tagovanja, favorite foldera i sl.
Cena: $34.95.
Postoji popust na količnu, a i mogućnost dobijanja dodatnog popusta za korisničku grupu.
3. Transmit - FTP klijnt. Za one kojima se ne sviđa logika Cyber Ducka 😊 Ja volim kad imam dva panela. Probao CyberDuck, ali mi se nije svidelo.
Cena:$29.95
Postoji popust na količnu, a za korisničku grupu možemo videti, ukoliko bude bilo interesovanja.
4. DVDPedia - Kataloger filmova, automatsko dovlačenje podataka o filmu sa mnogih sajtova. Ima i lep export, a kako kasnije katalog može da izgleda možete videti ovde. Ista kuća pravi i GamePediju, BookPediju i CDPediju.
Cena: $18
Ne vidim da imaju neke popuste na količnu i korisničke grupe, ali mogu pitati. Ono što nude su paketi, kupiš dva, imaš 20% popusta na drugi program, kupiš sva 4 u pola cene i sl. Više informacija ovde.
5. iSubtitle - Dobar deo vas ima iPhone/Touch/iPod Classic ili AppleTV (QT uređaj) na kome gledate film ponekad. Za konverziju filma se može koristiti štošta, ali za lepljenje titlova, ne postoji veliki izbor. Srećom, ovo što postoji, odlično radi posao. Autor ovog programa je i autor RoadMoviea i Submergea, ali ja više preferiram iSubtitle, jer ne lepi titl za filmsku traku, već ostavlja opciju da se titl uključ ili isključ pri gledanju filma.
Cena: $19
Verovatno postoji popust za korisničku grupu, vidim da ima polje za kupon, a za količnu ću videti. - dobijen popust. Više informacija ovde.
6. Xslimmer - Zdrava dijeta za Mac 😊
Cena: $14.95
Pošto plaćanje ne ide preko nekog posrednika, već direktno na PP autora programa, vrlo moguće da je se može ostvariti neki popust.
Post edited by: mario, at: 2009/12/11 17:49