Upravo sam zavrsio predlog za kompletan mambo template ovog sajta, pa ko ima instaliran mambo kod kuce, moze da pogleda kako to sve izgleda. Za ostale, tu je screenshot!
Ne pitajte me zasto nastavljam da saljem predloge kada sam ubedljivo na poslednjem mestu prema rezultatima glasanja 😊 . Do sada nisam bio u mogucnosti da prisustvujem ni jednom sastanku, pa rekoh daj da pokusam da doprinesem radu grupe bar na ovaj nacin.
Na baner sam postavio logo koji je uradio CarlZeiss (nadam se da se ne ljutis! Uredno si potpisan, heh!). Jednostavno mi se strasno dopao, toliko da sam skinuo svoj znakic i ubacio ovog Srbu. Prema preporukama sa Apple sajta na njemu nema jabuka-logotipa (sto su mnogi predlagaci uvideli tek posto je glasanje uveliko otpocelo); ima znak koji je nedvosmisleno samo Mekov (Finder); zatim znak koji isto tako upucuje na Srbiju (sajkaca); odlicno je realizovan (ocigledno vektorski - to je jako bitno); sto se mene tice i kao logotip i kao ideja je sjajan i imace moj glas na restartu ankete! Naravno, gledao sam da baner izgleda tako da moze da se postavi svaki logo koji bude usvojen, bez obzira na moje afinitete 😊!
Toliko od mene, za sada to jest - ukoliko ponovo budem poslednji saljem DVA nova predloga i tako redom 😊 [file name=MacSerbiaMamboKings.zip size=87290]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/files/MacSerbiaMamboKings.zip[/file]
Hvala, Milose, na komplimentima, i da znas da mi je jako drago sto si ga ugradio u svoj sajt, koji mi se takodje dopada! Tigrasto, sto kaze Darko, Grrroar! 😊
Vektor je, poslacu ti cim ti zatreba. Nadam se da cu uspeti da realizujem i kolor varijantu uspesno, jer ne bih da uvodim zelenu ako ne moram… videcemo, za sad je citljiv i upotrebljiv i u pozitiv i u negativ varijanti.
Hvala narode. Tigar je sad aktuelan, pa bi i sajt mogao da ima taj motiv, a i jednostavno bi bilo da se ubace npr. leopardove sare kada za to dodje vreme.
Sve najbolje.
Ja bi za MacSerbia izmenio da na naslovnoj strani bude više vesti (ne kao engadget, daleko bilo) bar 10, ne u dva reda nego svaka vest jedan red… i recimo da linkovi ostanu sa desne strane (da razmotrimo da budu možda i sa leve)
Za logo, naravno, karlzajc.. zeic (znate već čji predlog) s’tim što bi se logo uklopio sa pravim bojama (plava i svetlo plava).
Post edited by: Darko Selaković, at: 2005/11/12 02:28