Iz sleep moda se ovaj pc teze dize, jer moram da pritisnem power dugme pa dok on skapiram sta sam hteo prodje dosta, posto taj sleep mode je bas sleep.
Sta ce prosecnom korisniku PCMCIA?
I ne, nema 4 nego 2 usb-a.
A sto se tice zvuka ovaj pc u stanju mirovanja bez iakvih radnji pusta cudne zvukove kliktanja i puckanja, pri radu se cuje i ventilator vrlo fino. Kapiram da je hdd pucka. Na ibook-u toga nema, a ventilator se cuje dosta retko.
I da slagao sam ima fw samo na tako cudnom mesto da sam tek sad primetio, napred pored tih istih slusalica.
Ne hvalim svog konja, nije vise moj :lol: nego prenosim utiske coveka koje se prvo susreo sa Mac-om i OSX i kada je video Win po prvi put skapirao je da je sranje posle 5 minuta.
A ako malo bolje pogledas mereno u % veca je korist na strani Mac-a sto se tice jednog klika, jer se svi programi vecinom pokrecu iz doka, a qiuck launch nije ni priblizno kao dock tako da o tome necu ni da raspravljam, a pogotovo da li neko pokrece programe iz istog ql.
A to sto ima 2gb a ovaj 768mb nije uopste u korist PC jer ovaj sada ima 1GB a ovaj 768mb i dell se vuce.
Mislim sta se ti brines za pc, posto si u zadnje vreme veoma osetljiv!
B)