< 1 2
2 of 2
original kutija i sadržaj iphone-a
Posted: 09 December 2009 12:53 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  141
Joined  2005-07-17

Mario wrote:

U prevodu, ako nema logo, veruj da je SIM-free 😊

Ne mora da znaci.

Moj prvi iPhone (2G) je imao O2 logo na kutiji, dok drugi (3G apgrejd, takodje na O2) nema nikakav logo nigde na kutiji.

Signature 

> Apple fanboy - a person who bought a Mac before you did.

Profile

Posted: 30 December 2009 12:15 PM   [ # 17 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  87
Joined  2009-12-30

Imao sam iPhone 2G,3G i 3GS sa t-mobile, at&t, ni jedan nije imao operaterov logo na aparatu, samo na kutiji. Sto se sim free_a tice nije mi jasno cemu tolika frka. Ti telefoni se otkljucavaju (unlock & jailbrake) za 15min.

90% 3GS_a koje ces kupiti kod nas u sa hrvatskog tmobile.

Signature 

technical excellence

Profile

Posted: 30 December 2009 12:38 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

951MAX wrote:

ni jedan nije imao operaterov logo na aparatu, samo na kutiji.

Niko nije ni spomenuo brendiranje na samom telefonu. 😊

951MAX wrote:

Sto se sim free_a tice nije mi jasno cemu tolika frka. Ti telefoni se otkljucavaju (unlock & jailbrake) za 15min.

Jeste, odradiš posao za 15 minuta kad znaš i kad si u toku. Ako nisi, moraš pola dana da provedeš čtajući, da vidiš da ne postoji neka caka. A i kad izađe nova verzija softvera, opet si barem 1 dan iza svih drugih koji imaju SIM-free, jer moraš čekati da se pojavi unlock, ukoliko ne radi stara fora. Pa još kad se poklopi da ideš na desetodnevni put, a novi softver samo što je izašao, a ti ne možeš da uradiš upgrade, jer nema unlocka, pa ćeš narednih 10 dana da koristiš stari, dođe ti da razbiješ telefon. 😊
Eto zašto SIM free. 😉

Profile

Posted: 30 December 2009 01:59 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Markooo wrote:

Skinut sa mreže mora biti, jer ne postoji u slobodnoj prodaji, znač mora biti kupljen kod nekog provajdera. (Osim da se neka apple prodavnica nije iscimala pa uvezla određenu količnu iPhonova kao npr Macola, što se dešava vrlo retko).

Mario wrote:

Kako bre Marko ne postoji SIM-free iPhone?
Pa postoje, zakon dobrog dela zemalja u Evropi nalaže da operater mora ponuditi i otključan telefon, ne samo zaključan.

Ovo sam tek sad video, i mislio sam da nema u slobodnoj prodaji na Store-u kako je to ranije bilo, niti da se može naći po apple prodavnicama osim ako se neka ne iscima zestoko.

Post edited by: Markooo, at: 2009/12/30 14:00

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 30 December 2009 02:32 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

To da, prevideo sam podvučeni deo. 😊
Pa, naučli su lekciju sa prvim iPhoneom.

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ Info      Update quest ››