Apple wireless tastatura 70e
Posted: 13 November 2009 11:54 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2009-11-14

Kupljena na Amazonu, koriscena 4 meseca. Bez kutije. Pored americkog ima i dvorak layout slova (mogu da se skinu).

70e

Pozovite 063 697 426 ili .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile

Posted: 30 December 2009 09:30 PM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  89
Joined  2008-02-03

70e je nova u radnji, dajem 30e

Profile

Posted: 30 December 2009 11:08 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  492
Joined  2009-10-13

Hm dsavic, izvini sto pitam, ali da li je to u redu?
Covek trazi 70e a ti hoces da das 30, da mu skines cenu za vise od 50% pa to nema nigde, vidim da si komentarisao i onom drugom coveku za Magic mouse, nije ni cudo sto ti je karma -16…

Signature 

iPhone 6s Plus 64GB Space Gray
iMac early 2009 20 inch
iPad Mini
MacBook Air 13" Early 2015
Certified Mac Technician

Profile

Posted: 30 December 2009 11:53 PM   [ # 3 ]
Member
RankRankRank
Joined  2008-02-03

NOV U PRODAVNICI SA GARANCIJOM JE 70, STAR 4 MESECA, NEMA KUTIJU NAMA GARANCJU…STA OCEKUJES KOLIKO MOZE DA BUDE, AKO TI ODGOVARA TI MU DAJ 80E MENI VREDI 30E

Profile

Posted: 30 December 2009 11:59 PM   [ # 4 ]
Member
RankRankRank
Joined  2008-02-03

uredjaj cim se iznese iz prodavnice se mora umanjiti za pdv ( za one koje neznaju to je porez koji placa krajnji kupac i kada ga kupi platio ga je). sto znaci da je nov u kutiji neotvoren nenormalno je da se trazi pdv posto ga ja kupujem u prodavnici kao firma i PDV mi se odbija. ako na to dodamo da nema garanciju koja je najmanje 10% i nema kutiju sto je otprilike 10% na cenu proizvoda dobijamo NETO vrednost nesto preko 30e.

koristite mozak pre nego sto pocnete da budalesate sa komenatrima

Profile

Posted: 31 December 2009 12:46 AM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  451
Joined  2009-11-18

Podrzavam user-a dsavic, kao sto kaze,nova, neotpakovana je 70e, sa garancijom, a covek za polovnu trazi 70,(sa druge strane i to je u redu, covek toliko ceni svoju stvar) i ja prodajem moj iphone 3gs 16gb za 1000e, ako mi neko da toliko prodacu ga,a ne prodaje mi se 😊...tako da, nije u redu da se ovde prepucavamo, covek trazi 70, dsavic nudi 30, sta u tome ima lose, svako nudi koliko moze, a na prodavcu je da odluci hoce li prodati za tu cenu ili ne (a kao sto svi znamo, ne prodaje se sve po onoliko koliko se to ceni)...***moje misljenje, nadam se da nikoga ovim nisam uvredio…

Profile

Posted: 31 December 2009 12:54 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Oglas je postavljen 13. Novembra a sada je 31. Decembar što znač da su se u tom periodu od 50 dana stvari se se promenile pa sigurno sa tim i cena tastatature.

dsavic je treba da pita da li je aktuelna i kolika je cena, ili još bolje da kontaktira na dati email ili telefon, a ne da se troluje oglas, a ovih dana dsavic ima tendeciju da troluje tuđe oglase. Jedno je ponuditi određenu cifru drugo je porediti sa nekom drugom.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 31 December 2009 01:01 AM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Naravno, i jedan i drugi imaju pravo da traže po ceni po kojoj hoće. Nekad ljudi prodaju nešto ne znajući koliko to nešto može da vredi, nekad im treba baš toliko para, pa će probati toliko da izvuku, ali netaktičnost ponuda koje ostavlja dsavic je očgledno nešto što smeta velikom broju ljudi na ovom forumu.

I ja, kao i Jova, sam danas primetio onu ‘Ja dajem 50’ i ovu sad ‘Ja dajem 30’, kao da je čovek pozvan da dâ ponudu, pa još zvuč kao da je đonom daje.

Pozivam ga da se oglasi na onusvoju temu na kojoj je prodavao par stvari u paketu, ali glavnu nije poslao čoveku koji je kupio to od njega.

A za filozofiju i procentualni račun obrazložen iznad, mogu samo reći da je vrlo subjektivan i da moj recimo ne bi tako izgledao.

Profile

Posted: 31 December 2009 02:17 AM   [ # 8 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  93
Joined  2008-10-23

Niko nije u krivu, mnogi su u pravu iz prvog lica..Ovaj prodaje ovaj nudi..Po meni je polovna stvar polovna cena i svuda je tako..Izvadio iz kutije, polovno a da ne pricamo o tome da nema garanciju,a ni kutiju bogami , no njegova stvar..Samo jos nesto da dodam,sto se ovde cesto dogadja u oglasima, po meni apsurdno je traziti npr. za stvar koja je koristena godinu i vise dana 80% od cene koju je on dao za proizvod nov u to vreme, ili od sadasnje cene tog proizvoda pa makar to bio i apple..To nema nidje, samo u Srbiju, ali prolazi..Trgovina je cudo..Malo odoh offtopic..Zaneo se covek:blink:

Profile

Posted: 31 December 2009 02:32 AM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Kako ste krenuli, ispašće da još ni pola slova nema, a bezobraznik je prodaje po toj ceni :D

Ko je rekao da nema garanciju? Dsavić, jer naginje vodu na svoje korito. Ako je kupljena preko Amazona, onda postoji neki mail u kome je faktura. To je garancija još narednih 8 meseci.

Nije tačno da nema nigde i da se radi samo o Apple proizvodima (ovo drugo nekad potenciraju na nekim forumima). Sindrom Golfa dvojke. I dalje košta ko 4x mlađa Honda. Zato što su ljudi upoznati sa tim šta to neko auto u ovom slučaju može i znaju da kad ga kupe, da su mirni. Slična je stvar i sa Apple proizvodima. Manji krug ljudi, više cene. Kvalitet, više cene.

Profile

Posted: 31 December 2009 02:48 AM   [ # 10 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  93
Joined  2008-10-23

Auu Mario, nemoj Golfa 2, molim te..Do kraja cemo zavrsiti na forumu nekog sajta za polovne automobile..😉

Profile

Posted: 31 December 2009 03:41 AM   [ # 11 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

Ljudi ostavite dsavica na miru.Ja sam od njegovog karaktera nepouzdanog SKROZ imao samo korist.Ako se secate na onaj moj oglas za macbook pro Unibody na 2.8,kad je pisalo rezervisan,e to je bio dsavic.Obecao covek da ga uzima a nije ga uzeo, nego nesto umesto kako smo se dogovorili(cash) nudio mi Aira i doplatu(sto smo prethodno jos zakljucili da ne moze, znaci ostavio me da cekam 10tak dana i poceo da ucenjuje); ali Aira po jaku cenu a moj MBP po onoj za cash. I ja digao ruke, video s kim imam posla. I zamislite to izaslo na dobro.Prodao sam lap top pravom kupcu za 200e vise! Znaci,pustite dsavica na miru, t.j. ignorisite ga, to je najbolje.

Post edited by: danda, at: 2009/12/31 03:45

Signature 



Profile

Posted: 31 December 2009 10:58 AM   [ # 12 ]
Member
RankRankRank
Joined  2008-02-03

objasnjenje: ovaj nalog koristi nekoliko ljudi pa se cesto desava da dolazi do ovakvih i slicnih sukoba.

Ja cu danas promenuti lozingu da se ponovo ne bih morai izvinjavati

Profile

Posted: 31 December 2009 11:06 AM   [ # 13 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Po meni je ovo krajnje bezobrazno.😠
Više ljudi koristi jedan isti nalog? A što ne kreirate svi zasebno naloge, pa neće ni dolaziti do ovakvih nesuglasica.
Mislim da ovako stvarno nema smisla ubuduće, ja lično stavljam user-a(e) dsavic na ličnu ignore listu, bar dok se ovaj dr džekil/mr hajd nalog ne razdvoji na pojedinačne osobe.

Profile

Posted: 31 December 2009 11:13 AM   [ # 14 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  864
Joined  2007-11-26

za takvo ponasanje bi trebalo da se ukidaju nalozi takvih korisnika
ko jos od vas daje svoj nalog kad je registracija potpuno besplatna 😠 😠
pitanje je dal je i to istina da je vise ljudi!!

Profile

Posted: 31 December 2009 01:27 PM   [ # 15 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

Ma pustite ih… koriste ljudi isti nalog da bi se izbegle zabune…

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile