danas mi se javio problem na Adiumu na Ibook G3..10.3.9 Panter…kad hocu da se nakacim na msn,izbaci mi natpis da ne moze da se nakaci na mrezu,tj protokol…probam na `meebo.com`radi….Amsn radi..Fire radi….a meni bas gotivan Adium,na kome mi je radio gtalk…...
inace je adium zadnja verzija koja moze da radi na Panteru….
i da napomenem da je pre par dana radio msn na njemu….
kajne problem:)
Meni je MSN radio na Adium-u na Pantheru pre 2 meseca, pa je onda crk’o pre mesec ipo i od tad više nije radio.
U svakom slučaju, mislim da tu nema leka - promenili protokol, što implicira ‘skini novi Adium’, a OS ti to ne dozvoljava…
576 mb..vise i da hocu ne moze:)
moze neki predlog programa kao alternativa,evo od sinoc ni `fire` vise nece da se kaci na msn….
probao sam da instaliram Gizmo ali nece da pokrene instalaciju..
ja imam najnoviju verziju Adiuma, ali imam upravo suprotnu situaciju. msn, gmail, icq, ms rade uvek, a fb radi prvih 3 minuta, onda nestane i trazi captchu, ja upisem, on ponovo trazi i tako u krug kod ne batalim. :\
Ma batali fb chat, on nigde ne radi kako treba. Najveci br ljudi koji su na fb su tamo preko browsera, pa kad god ucitaju stranu, na nekoliko sekundi su ljudi ofline….nema svrhe da pokushavash… 😊
Ma batali fb chat, on nigde ne radi kako treba. Najveci br ljudi koji su na fb su tamo preko browsera, pa kad god ucitaju stranu, na nekoliko sekundi su ljudi ofline….nema svrhe da pokushavash… 😊
dosta drugara i, sto je najvaznije, sve drugarice su na fb. zbog njih moram da budem na fb, a nebi da jedan tab bude zauzet 😉
danas mi se javio problem na Adiumu na Ibook G3..10.3.9 Panter…kad hocu da se nakacim na msn,izbaci mi natpis da ne moze da se nakaci na mrezu,tj protokol…probam na `meebo.com`radi….Amsn radi..Fire radi….a meni bas gotivan Adium,na kome mi je radio gtalk…...
inace je adium zadnja verzija koja moze da radi na Panteru….
i da napomenem da je pre par dana radio msn na njemu….
kajne problem:)
Jesi li pokušao da uključš HTTP protkol da preko njega ide?