a koja je fora sa ovim procesorom, to nešto zaznut kao?
Najbitnija stavka kod ovakvih uređaja je potrošnja energije a procesor koji, kako kažu, može da pušta video (720p) 10 sati sa baterijicom od 25Whr na 10 inča displeju nije ništa drugo do tehnološko čudo.
A pošto u proizvodnji procesor ne košta više od nekoliko dolara onda je jasno zašto je Apple kupio P.A. Semi.
apsolutno
netbookovi su odnijeli velik dio trzista,
a boli te glava od citanja vise od 15min na njima
kao sveskica izgleda super
ovo je educational gadget kako god ga gledali
i da se ne lazemo najbolje ce prolaziti najskuplji iPadovi
i opet mislim da su preskupi
s obzirom koliko ce zaraditi na softveru i knjizari
svi znamo da apple uzima brutalan procenat u svojim prodavnicama
Nema multitaskinga, niti se spominje igde u SDK 3.2.
Ima:
- external video output (do 720p)
- file sharing za bilo koju aplikaciju
- jebitačno unapređen API
- mogućnost da se pravi jedinstvena aplikacija za iPhone i iPad, sa različtim .xib fajlovima za UI
Odgledao sam par puta ovaj video, demoi su stvarno vrhunski, sprava za ono čemu je namenjena radi pos’o. Fantastičan proizvod za izuzetnu cenu.
a koji ce ti iWork, nema sta da trazi iPad u kancelariji… nema tu rada nikakvog na njemu, u numbers treba da kliknem na polje, pa on prikaze keyboard, ode mi pola ekrana pa je sklonim, pa sledece polje pa opet iznikne, pa u krug :laugh:
a koji ce ti iWork, nema sta da trazi iPad u kancelariji… nema tu rada nikakvog na njemu, u numbers treba da kliknem na polje, pa on prikaze keyboard, ode mi pola ekrana pa je sklonim, pa sledece polje pa opet iznikne, pa u krug :laugh:
true,true
ne razdvajam se ja od macbooka,
al ovo ima da pazarim,al kad mu cijena padne
i sve pdfove u njega da stavim
kad prshkam oko auta,pa mi upustva stoje pod rukom….
mada i ajfon dobro sluzi
naravno da ne dam book za pad, i mozda ga uzmem i ja jednog dana, bio bi dobar photoframe, samo da mu zakucam nozicu :woohoo:
bez sale, ne vidim se u toj prici, ja sam se nadao da ce to biti pravi tablet PC a ne tata od iPod-a
nema nista sto bi mene zanimalo… jbg, bas jbg, da bar nesto ima, nego bas nista.
meni generalno razvoj sve veceg touch-a nema smisla, secam se kada sam gledao onaj sa tom kruzom, ono neko predvidjanje ubistva, zaboravih naziv, izvinite, nikako mi nije bilo jasno kad on mase rukama po virtuelnom touch panelu od dva metra ko da ce da poleti, STO NE SEDNE I UZME MISA, indijanac, a ne mase jbt, mene bi ruke zabolele 😛
potpuno sam ozbiljan