Kupio sam juče bratu novi Mini (druga generacija) od 4GB, za 99€..naleteo povoljno, pa reko ajde.
Ukačo ga on na svoju kantu sa XP-om, iTunes 7.0 ili 7.0.1 kad piše da je Mac format i da treba da uradi restore na FAT, a usto će iTunes proveriti ima li novijeg firmvera (imao je v1.3). Prijavio je da ima noviji, v1.4.1 što smo i instalirali. Pošto ima muzike za više od 4GB, nije radio sync, već je prevukao šta mu je trebalo od muzike, a onda je došao na ideju da ga nakač i kod mene na iMac, da mu posluži kao HDD, da prevuče nešto muzike na svoj računar, koji kuburi sa prostorom na hardu, pa da na PC-ju direktno sa iPoda importuje preko Tunesa u iPod bazu novu muziku 😊
Međutim, kod mene je iTunes bez problema prihvatio iPod, nije rekao ono da bi trebalo da ga formatira jer je autorizovan za drugu mašinu i sl. A posle kad ga je vratio na PC, imao je i svoju staru muziku i ovu od mene i normalno je mogao da je sluša.
Kako to da je kačenje iPoda na 2 različte mašine i prebacivanje muzike preko iTunes-a prošlo bez problema?