‹ First  < 14 15 16 17 18 >  Last ›
16 of 34
iPad - Come see our latest creation
Posted: 29 January 2010 02:00 AM   [ # 226 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Markooo wrote:

Takodje taj crni ‘ram’ oko ekrana je mogao biti malo manji (tanji).

Ovde video nije u full-u, a dobro je što displej nije do kraja, treba ovo držati u rukama, zato i kažem da je najbolje da se utisci slegnu.

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 29 January 2010 03:39 AM   [ # 227 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Darko Selaković wrote:

Ovde video nije u full-u

Zato što je prokleta sprava 4:3, a manje-više sav video je u nekom od wide formata:

Inače, ‘ste snimili da je iBooks ‘U.S. only’?
To k’o što sam dobio šamar pre nedelju dana kad sam probao na iPhone-u da odradim in-app purchase…

K’o što DS_Store sugerisade, biće nešto od ovoga… Za 2+ godine.
Za sad, aj’ što nije za mene, nego nije ni za moje matorce koji su, gle čuda, navikli da imaju 2-3 programa u isto vreme.
Znaš, ono, pričaš sa sinom preko Skype-a, a on ti kaže ‘stisneš System Preferences, pa X, pa Y…’.
Oh, wait.
Pretpostavljam da treba i keva da zna kako da đeilbrejkuje, zato što ima tako velike apetite?
Sram je bilo!

Nemam ja problem što se nekome sviđa iPad - isto k’o što ne serem ljudima što koriste Windows… Dok ne počnu da me ubeđuju da spomenuti valja, a da sam ja slepac.

Ubeđujemo se oko glupe sprave k’o srednjoškolci oko religije.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 29 January 2010 03:57 AM   [ # 228 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Pa valjda bi odradio kevi JB, ako nikom drugom :D 😛

Profile

Posted: 29 January 2010 06:57 AM   [ # 229 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Mario wrote:

A gde sam ja rekao da je iPad super? :D Nigde. Samo ne idem okolo ko kvočka ponavljajući kako je glup uređaj, jer mi je krivo što Apple nije napravio novu igračku na načn na koji bih želeo da jeste.

Stvarno, gde si rekao da je iPad super uređaj? Gde sam tvrdio da si to rekao? Za dodatne poene: gde sam rekao da je uređaj glup? Hajde se malo skoncentriši - govorim o jednoj stvari a ti odgovaraš na nešto totalno deseto.

Tvrdim da Apple vuče ljude za nos zato što ne postoji dovoljno kvalitetna alternativa i naveo sam primer kako to može, vrlo brzo, da se ispravi u korist korisnika. Sa druge strane ti si se uhvatio iPada (sad je on na tapetu, juče je bio iPhone, sutra će biti neki novi osakaćen uređaj) i objašnjavaš da nije glup uređaj iako to niko ne tvrdi i da ima svoju ciljnu grupu iako to niko ne osporava, naprotiv. Čak si se upleo toliko da si počeo da delegiraš kome je namenjen i to ti je argument za ono što je zapravo glupo u celoj prič a to je da je uređaj namerno i bespotrebno osakaćen kako bi nakon godinu dana kao revolucionaran proizvod zavaljali verziju u kojoj za razliku od prošle imaš, tipa, samoglasnike na tastaturi.

Uopšte nije teško dokazati da postoje ljudi koji će, svesni ili nesvesni problema, da kupuju i takve stvari ali, po stoti put, na svakakve načne opravdavati takav Apple-ov pristup je otrodoksna budalaština.

Edit: u svoj ovoj gunguli oko iPad-a relativno nezapaženo je promakla vest da je u SDK ubačen i VOIP preko 3G. Siguran sam da je, za prave fanove, AT&T kriv itd. ali da ne širim priču, poenta je da samo treba čekati, i čekati, i čekati… sve što nedostaje samo što nije.

Post edited by: DS_Store, at: 2010/01/29 07:00

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 29 January 2010 08:03 AM   [ # 230 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Copy-paste je na kraju morao da se ubaci kad je sve to postalo smešno ali multitasking… to još nije potrošena navlakuša, pričaćemo u januaru 2012.

Mario se možda nalupetao, ali se meni čni da je copy-pase ubacili tek onda kada su ga implentirali koliko-toliko valjano.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 29 January 2010 08:18 AM   [ # 231 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

ljudi, da mi ipak sacekamo da se to cudo pojavi i da ga vidimo u ‘real life’, ovako da pravimo misaone experminte tipa - sto nema ovo, bilo bi bolje da ima ono ... nema smisla. ne postoji idealan savrsen uredjaj za svakoga, ali ce ovo naci svoje musterije. pazite, to je upotrebljiva sprava, moze da se s njom odrade neke stvari. gubi se iz vida velika autonomija, lep ekran, jos dosta toga - i sve to za $500 ... priznajte da ste ocekivali visu cenu.
sto nema multitasking ili jos ponesto, naravno da su mogli i to da stave, ali zasto odmah podizati letvicu suvise visoko i sebi i drugima. ipak je ovo kompanija za mlacenje para kao i ostale, ali oni bar to rade na finiji nacin. tamo rade kreativne ajkule tako da su svaku sitnicu premerili vise puta.

‘dobar konj ima hiljadu mana, a los samo jednu - ne ume da trci’.

Profile

Posted: 29 January 2010 08:22 AM   [ # 232 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

[img size=600]http://www.macserbia.org/macserbiafiles/joy1.gif[/img]

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 29 January 2010 09:10 AM   [ # 233 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  111
Joined  2009-11-02

jeste da je sprava vishe fensi nego sto je all-in-wonder tabla,ali, u svakom sluchaju bi kupio bilo koji obichan fon+iPad nego li iphone3gs….sigurno ce nekima odgovarati ova kombinacija,kao sto bi meni odgovarala kroz neko vreme.

Profile

Posted: 29 January 2010 09:20 AM   [ # 234 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Faca wrote:

jeste da je sprava vishe fensi nego sto je all-in-wonder tabla,ali, u svakom sluchaju bi kupio bilo koji obichan fon+iPad nego li iphone3gs….sigurno ce nekima odgovarati ova kombinacija,kao sto bi meni odgovarala kroz neko vreme.

Znam jednog što je furao isti ovaj fazon samo ipod touch + običan fon pa se sada gorko kaje što nije pazario iphone.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 29 January 2010 09:57 AM   [ # 235 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Ja cu da kupim roditeljima iPad chim se pojavi..Idealna sprava za njih…a kupicu i sebi da ga metem na astal da se shareni ..

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 29 January 2010 11:26 AM   [ # 236 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

SERBIAN wrote:

Ja cu da kupim roditeljima iPad chim se pojavi..Idealna sprava za njih…a kupicu i sebi da ga metem na astal da se shareni ..

Ispade da je iPad namenjen 50+ generaciji

Signature 

Profile

Posted: 29 January 2010 11:37 AM   [ # 237 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

Znam jednog što je furao isti ovaj fazon samo ipod touch + običan fon pa se sada gorko kaje što nije pazario iphone.

fon koristim (ali bash bash koristim) iskljuchivo za
1.razgovor
2.net
3.beleshke krace sadrzine
4.funkcija diktafona

tako da bi iPad bila savrshena kombinacija za mene uz neki obichan mob.iPod Touch je sad (barem meni) skroz izgubio smisao…
Ne bi se bunio da imam i iPhone,ali realno gledano stojim iznad ovog gore….

Profile

Posted: 29 January 2010 11:46 AM   [ # 238 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Faca wrote:

fon koristim (ali bash bash koristim) iskljuchivo za
1.razgovor
2.net
3.beleshke krace sadrzine
4.funkcija diktafona

tako da bi iPad bila savrshena kombinacija za mene uz neki obichan mob.iPod Touch je sad (barem meni) skroz izgubio smisao…
Ne bi se bunio da imam i iPhone,ali realno gledano stojim iznad ovog gore….

Ne ubeđujem ja tebe da kupiš iPhone samo kažem da sam već prolazio kroz ovakav isti razgovor i znam ishod.

btw ja koristim iphone za sve te stavke gore plus mail & music. B)

Post edited by: Markooo, at: 2010/01/29 11:46

Signature 

Profile

Posted: 29 January 2010 12:43 PM   [ # 239 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-11-02

kod iPhone-a mi se naj ali najvishe svidja kako se chuje sagovornik koji razgovara na njemu….znachi kristalno.
A na kraju krajeva neki polovni 2g ili 3g + iPad mi mnogo vishe odgovara nego npr. iPhone3gs

eto :laugh:

Profile

Posted: 29 January 2010 12:44 PM   [ # 240 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

SERBIAN wrote:

Toso a zeni jedan , da zameni onog Asusa ? 😉

po meni ce iPad naci mesto u mnogim zadovoljnim rukama, vodeci se iskustvom razvoja aplikacija za iPhone , vrlo je moguce da cu konacno zameniti ‘bebicu’

Za sada imamo samo misljenja jer ce cinjenice doci s ’ koriscenjem istog!

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

‹ First  < 14 15 16 17 18 >  Last ›
16 of 34
     iPad pre-order ››