Mario wrote:
A gde sam ja rekao da je iPad super? :D Nigde. Samo ne idem okolo ko kvočka ponavljajući kako je glup uređaj, jer mi je krivo što Apple nije napravio novu igračku na načn na koji bih želeo da jeste.
Stvarno, gde si rekao da je iPad super uređaj? Gde sam tvrdio da si to rekao? Za dodatne poene: gde sam rekao da je uređaj glup? Hajde se malo skoncentriši - govorim o jednoj stvari a ti odgovaraš na nešto totalno deseto.
Tvrdim da Apple vuče ljude za nos zato što ne postoji dovoljno kvalitetna alternativa i naveo sam primer kako to može, vrlo brzo, da se ispravi u korist korisnika. Sa druge strane ti si se uhvatio iPada (sad je on na tapetu, juče je bio iPhone, sutra će biti neki novi osakaćen uređaj) i objašnjavaš da nije glup uređaj iako to niko ne tvrdi i da ima svoju ciljnu grupu iako to niko ne osporava, naprotiv. Čak si se upleo toliko da si počeo da delegiraš kome je namenjen i to ti je argument za ono što je zapravo glupo u celoj prič a to je da je uređaj namerno i bespotrebno osakaćen kako bi nakon godinu dana kao revolucionaran proizvod zavaljali verziju u kojoj za razliku od prošle imaš, tipa, samoglasnike na tastaturi.
Uopšte nije teško dokazati da postoje ljudi koji će, svesni ili nesvesni problema, da kupuju i takve stvari ali, po stoti put, na svakakve načne opravdavati takav Apple-ov pristup je otrodoksna budalaština.
Edit: u svoj ovoj gunguli oko iPad-a relativno nezapaženo je promakla vest da je u SDK ubačen i VOIP preko 3G. Siguran sam da je, za prave fanove, AT&T kriv itd. ali da ne širim priču, poenta je da samo treba čekati, i čekati, i čekati… sve što nedostaje samo što nije.
Post edited by: DS_Store, at: 2010/01/29 07:00