Svi dobijamo iste serijske brojeve za 30 dana probnog perioda.
Set up Aperture 3.
1. Download the Aperture 3 trial. *
2. Install it in your Applications folder and open it.
3. Enter the following serial number to activate your copy:
F-349-YAX-243-YBB-261-QMV-435-QHG-FEA-5SM
XNapomene:
*Important notes for licensed Aperture owners.
1. If you already have a licensed copy of Aperture in your Applications folder, you need to move or rename it before installing the Aperture 3 trial.
2. To open an Aperture library with an older version of Aperture (1.x or 2) after you use the Aperture 3 trial, drag the library onto the application icon of the older version.
3. The trial version of Aperture 3 cannot upgrade a library created by an older version of Aperture. This is only supported in licensed versions of Aperture 3 since it permanently upgrades the library.
Veruj mi da je i Aperture 2 odlično radio i da nisi mogao da primetiš da je 32-bitni. Radio je kod mene sa svih 8 jezgara, znač odlično optimizovan. E sad, 64-bitni, pa može da radi sa onoliko RAM-a koliko do kraja života neću imati (nemojte me citirati, možda budem imao jednog dana 16 TB RAM-a); ali nije to najvrednija novost 😊 Vidiš da su je stavili na sam kraj 😊
32-bitni Aperture koristi 8 jezgara.
32-bitni Photoshop koristi samo 2 😊
Može, stvarno možemo da počnemo praviti radionice na kojima će svako pričati šta zna i koliko zna. Svi možemo da učestvujemo. Izlazak Aperturea 3 je pravo vreme za početak radionice na tu temu 😊
brutalne, ali brutalne nove fore sa presetima…
kakvi carevi, v2 uopste nema presete, i onda naprave ovako nesto genijalno
i full screen, carski, mozes sve vreme da radis tako